Hämäläiset sitsit

Päiväys: 13/03/2024
Aika: 18:05  -  23:05

Hämäläisten viikko huipentuu pitoihin, mutta sitä ennen hämäläistä juhlatunnelmaa pääset kokemaan keskiviikkona 13.3. Myllyssä pidettävillä sitseillä!

Mukaan pääset Hämäläis-Osakunnan tahi muun osakunnan jäsenenä 15€ hintaan. Hintaan kuuluu kolmen lajin sitsi-illallinen, alkoholilliset tai holittomat juomat – puhumattakaan jatkojen tanssilattiasta, jossa pääset harjoittamaan tanssijalkaa lauantain pääpäivää varten.

Pukukoodina toimii siisti sitsiasustus (jotkut tuppaavat “cocktail”-asuksi kutsumaan) tai valitsemasi hämäläinen asu, sekä osakuntanauha. Asuksi riittää esimerkiksi siistit housut ja kauluspaita tai siisti mekko.

Ilta alkaa alkumaljoilla Aulangolla jo kello 18.30, mutta varsinaiset sitsit alkavat pöytiin siirtymisellä 19.00. Tulethan kuitenkin ajoissa paikalle, niin muiden ei tarvitse harrastaa tuolileikkiä kun ujuttaudut keskelle pöytää.

Sitsien aikana on luvassa myös hämäläisteemaista ohjelmaa, joten näitä sitsejä et halua jättää välistä! Jos kuitenkin lippu menee suun edestä, älä huoli, sillä jatkoille ovat tervetulleita kaikki osakuntalaiset normaalien sääntöjen mukaisesti.

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä: https://hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/yhdenvertaisuus. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

MITÄ? Hämäläiset sitsit
MISSÄ? Aulanko (3. kerros) sekä Mylly (4. kerros), Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Keskiviikkona 13.3., alkumaljat 18.30, pöytiin siirtyminen 19.00
MIKSI? Hämäläisyyttä ei voi koskaan olla liikaa
DC? Hämäläisyys / “Cocktail”, osakuntanauha
LIPUT? Kide.app ke 28.2. klo 13.00, 15€, osakuntalaisille