Perhesitsit

Päiväys: 30/03/2024
Aika: 18:08  -  23:08

Siis mikä osakunta?!?!!1 Joo, se on taas Hämiksellä…

Olet ehkä kerran tai ainakin kaksi yrittänyt selittää, missä kaikki (vapaa-)aikasi nykyään kuluu, mutta selitys menee perille yleensä vaihtelevalla menestyksellä. Eikö paras keino tutustuttaa lähipiirisi sielusi vieneelle osakunnalle olisi tuoda heidät paikan päälle ja tositoimiin, nimittäin sitsaamaan?

Perinteeksi muodostuneet perhesitsit kutsuvat hämisläiset perheineen, kumppaneineen ja ystävineen sun toiseen kotiisi, siis Hämikselle lauantaina 30.3.! Olipa läheisesi sitten ensi kertaa sitsaamassa tai jo kokenut sitsikonkari, Hämisläiseen sitsikulttuuriin ovat tervetulleita tutustumaan kaikki läheisimmät, opiskelijastatukseen tai ikään katsomatta (paitsi täysi-ikäisyys vaaditaan).

Mikä parasta, saat nyt itse valita perheestäsi parhaat palat (tai kelpaa ne huonommatkin) ja kutsua tarkkaan valittua sitsiseuraa itsellesi ja osakuntaystävillesi. Avecisi saa siis olla muutakin kuin verisukulaisesi, esim. ystävä tai muu läheinen, sillä sukulaisuussuhteita ei sitseille saapuessa tarvitse todistella. Saavuttehan kuitenkin paikalle yhtenevissä asuissa, jotta teidät tunnistetaan.

Sitsit alkavat alkumaljoilla Aulangolla klo 18:30. Osakuntabaarin pöytiin siirrytään klo 19:00, olethan siis ajoissa paikalla! Sitsien jatkoille pyritään siirtymään noin klo 23 ja sinne ovat tervetulleita muutkin kuin sitsaajat.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 15.3. klo 13:00. Liput myydään kahden setissä, eli vain toisen osallistujan tarvitsee ostaa lippu! Lippu hämisläiselle ja avecille kustantaa yhteensä 30 euroa. Lipunmyyntiin pääset tästä!

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä: https://hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/yhdenvertaisuus. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

HUOM! Huomioithan, että myös avecin tulee olla täysi-ikäinen.

MITÄ? Hämiksen perhesitsit
MISSÄ? Aulanko & Osakuntabaari, Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 30.3. Alkumaljat klo 18:30, pöytiin klo 19:00.
MIKSI? Ei tarvii enää selitellä
DC? ”Same same, but different”
LIPUT? Kide app pe 15.3. klo 13:00 / Hämisläinen + avec 30€