Hämäläis-Osakunnan tilojen käyttöä koskevia ohjeita

Päivitetty 1.10.2021

  • Osakunnan tilat ovat kaikkien jäsenten käytettävissä. Ovet sisäpihan kautta ovat avoinna tapahtumien ja päivystysten aikaan. Muina aikoina jäsentason avaimella pääsee sisälle sisäpihan kautta klo 7-23 ja virkailijatason avaimella ympäri vuorokauden.
  • Osakunnan tiloja ei voi lähtökohtaisesti varata henkilökohtaiseen käyttöön. Myllyä ja Osakuntabaaria voi kuitenkin varata harrastustoimintaan ja bändikämppää treenejä varten. Osakunnan tai sen kerhojen varaukset menevät aina henkilökohtaisten varausten edelle.
  • Saunan saa lämmittää, jos halukkaita saunojia löytyy vähintään neljä. Innokkaita saunojia kannattaa kysellä esimerkiksi Hämiksen saunaseura -whatsapp-ryhmässä, johon löytyy liittymislinkki saunalta.
  • Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia. Tapahtumissa kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin talon neljään kerrokseen sekä pitää etäisyyttä muihin mahdollisuuksien mukaan.
  • Kaikkien osakunnalle saapuvien tulee desinfioida kätensä. Osakunnan tiloihin saa saapua vain täysin oireettomana, ja osakunnalle saapuvien tulee huolehtia asianmukaisista hygieniasta.

Lisätietoja:

Taneli Laine
Hämäläis-Osakunnan kuraattori, hallituksen puheenjohtaja
q(at)hamalais-osakunta.fi

Ville Hänninen
Hämäläis-Osakunnan toiminnanohjaaja
toiminnanohjaaja(at)hamalais-osakunta.fi