Hämäläis-Osakunnan toimenpiteitä ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen

Päivitetty 15.6.2021

Yleiset ohjeet:

  • Hämäläis-Osakunnan tiloista poistetaan kaikki henkilömäärärajoitukset. Osakunnan tiloissa järjestettävissä tapahtumissa tai yleisessä hengailussa osallistujilla täytyy olla mahdollisuus säilyttää turvavälit eli välttää lähikontakti toisiinsa.
  • Kaikkien osakunnalle saapuvien tulee desinfioida kätensä ja kirjoittaa nimensä osakunnan kolmannen kerroksen vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi.
  • Osakunnan tiloihin saa saapua vain täysin oireettomana, ja osakunnalle saapuvien tulee huolehtia asianmukaisista hygieniasta ja turvaväleistä. Osakunnalta saa tarvittaessa maskeja käyttöön.

Hämäläisten talon käyttöä koskevat ohjeet:

  • Saunominen tapahtuu yhä vain ajanvarauksella. Saunaa saa käyttää myös yksin, mutta suosittelemme varaamaan vuoron siten, että joku muu on ennen tai jälkeesi. Ensimmäinen saunoja huolehtii saunan lämmittämisestä. Varauskalenteri löytyy osoitteesta hamis.skedda.com.

Kesäpaikka Koivuniemeä koskevat ohjeet:

  • Suosittelemme yhä telttailua Koivuniemessä.
  • Ethän saavu paikalle koronaoireisena, ja ilmoitathan aina saapumisestasi kesäisännälle. Heinäkuussa kesäisäntänä toimii Alexia Mikkola (045 635 5562) ja elokuussa Veikka Valtanen (040 968 7954).

Lisätietoja:

Taneli Laine
Hämäläis-Osakunnan kuraattori, hallituksen puheenjohtaja
q(at)hamalais-osakunta.fi

Ville Hänninen
Hämäläis-Osakunnan toiminnanohjaaja
toiminnanohjaaja(at)hamalais-osakunta.fi