Inspehtorinvaihtobileet 7.2.2020

Tervetuloa juhlimaan Hämäläis-Osakunnan pitkäaikaisen inspehtorin, professori Petri Pellikan inspehtorikauden päättymistä perjantaina 7.2.2020 klo 22:30 alkaen Tavastia-klubille!

HUOM: Osakuntalaisille on varattu myös n. 20 paikkaa aikaisemmin järjestettävästä karonkasta ja illallisesta. Ilmoittautuminen ja lisätietoja 21.1.2020 klo 12 alkaen täältä.
Samat tiedot löytyvät myös Facebookista.
Tilaisuudessa juhlitaan, seurustellaan ja kuunnellaan rock-henkistä musiikka. Tapahtuma kestää klo 02 asti, ja Tavastian baari on auki koko illan. Juhlassa esiintyvät rock-orkesterit Hillfields, Rector’s Nightmare ja Rautanöita, ja tämän lisäksi kuulemme mahdollisesti puheita ja puheentyylisiä avauksia.Tapahtumaan vapaa pääsy osakuntanauhalla, opiskelijakortilla tai yliopiston henkilökuntakortilla. Tavastia perii vierailta 3,5€ eteispalvelumaksun.

Juhlia edeltää osakunnan inspehtorinvaihtokaronkka, jossa Petrin inspehtorikauden aikaiset osakunta-aktiivit, muiden osakuntien inspehtorit ja yliopiston edustajat todistivat, kun inspehtorin käädyt vaihdettiin uudelle kantajalleen, professori Tiina Pauniolle.

Geoinformatiikan professori Petri Pellikka on toiminut Hämäläis-Osakunnan inspehtorina vuodesta 2006. Neljässätoista vuodessa ovat muuttuneet sekä yliopisto, osakunta, opiskelijat että maailma, ja hyvin todennäköisesti myös Petri itse. Petri toimii 7.2. asti inspehtorikunnan vanhimpana, ja lisäksi hänen toimikautensa aikana osakunnalla on toiminut esimerkiksi 45 osakunnan päävirkailijaa ja kahdeksan kuraattoria. Myös yliopistossa on tapahtunut muutoksia: Petrin inspehtorikautta ovat todistaneet niin yliopistolain 2009 muutos kuin neljä kansleria. Tänä aikana Petrin ohjauksen läpi ovat kulkeneet myös lukemattomat alan opiskelijat.

Juhla merkitsee myös professori Tiina Paunion inspehtorikauden alkamista. Paunio on psykiatrian ruotsinkielinen professori lääketieteellisestä tiedekunnasta, ja hän on ollut osakunnan aktiivinen jäsen 1980-luvulla.

Tilaisuudessa pukukoodina on tumma puku, arkipuku tai muu siisti asu. Lisätietoja tapahtumasta, käytännön järjestelyistä tai osakunnasta antaa kuraattori Topias Tolonen (q(at)hamalais-osakunta.fi, +358405345896).

Tapahtuman jälkeen halukkaiden juhlijoiden on mahdollista siirtyä jälkijuhlaan Hämäläis-Osakunnan tiloihin ylempiin kerroksiin.

Tervetuloa, pian juhlitaan!