Itsenäisyyspäivän viettoa Hämiksellä

Torstaina 6.12. juhlistetaan jälleen Suomen itsenäisyyttä. Mikäli Linnan juhlat on jo nähty, ei huolta: Hämäläis-Osakunta tarjoaa juhlallisia vaihtoehtoja opiskelijoiden makuun!

Hämäläis-Osakunta ei hiljene itsenäisyyspäivänäkään. Mikäli et mahtunut mukaan supersuosituille itsenäisyyspäivän sitseille, tervetuloa hakemaan juhlatunnelmaa vaikkapa kulkueesta!

Stipendien jako 

Hämäläisten ylioppilassäätiö jakaa opintostipendit saajilleen 6.12. järjestettävässä juhlatilaisuudessa. Stipendien saajat julkaistiin marraskuun lopussa, ja heille lähetetään tarkemmat ohjeet tilaisuudesta sähköpostitse.

Lue lisää: https://hys.net/stipendit/myonnetyt-stipendit/

Ylioppilaiden juhlakulkue klo 17

Perinteinen Helsingin seudun ylioppilas- ja opiskelijakuntien järjestämä itsenäisyyspäivän kulkue lähtee liikkeelle Hietaniemen hautausmaan pääsisäänkäynnin luota klo 17.00. Voit tulla paikalle suoraan tai yhteislähdöllä Hämäläisten talolta (Tavastia-Klubin edestä, Urho Kekkosen katu 4-6D) klo 16.15.

Mikäli tulet paikalle itsenäisesti, saavuthan viimeistään 16:50 paikalle, jotta kerkeät mukaan. Hämäläiset löytyvät kulkueen alkupäästä muiden osakuntien läheltä. ​Pukeutumistoiveena kulkueeseen tummat ja säänkestävät vaatteet sekä ylioppilaslakki, mutta mukaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Itsenäisyyspäivän sitsit klo 19

Itsenäisyyspäivän sitsit – tuttavallisemmin itsarisitsit – ovat osakunnan perinteikkäät ja astetta hienommat sitsit, joilla nautitaan kolmen ruokalajin illallisesta, pöytäseurasta ja laulusta. Kysymyksiin tapahtumasta vastaa Maria Saraste, maria.saraste@gmail.com. HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt ja paikat täyttyneet.

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1279451058862405/

 

Loistavaa itsenäisyyspäivää kaikille!