Hämäläis-Osakunnan 365. vuosijuhla lauantaina 17.11.

Tänä vuonna Hämiksen vuosijuhlat tulevat loistokkaampina kuin koskaan ennen! Olit sitten fuksi tai osakuntakonkari, olet tervetullut juhlistamaan rakkaan osakuntamme 365-vuotissynttäreitä lauantaina 17. marraskuuta. Ilmoittautuminen alkaa lokakuun puolivälin tienoilla.

Hämäläis-Osakunnan vuosijuhlista ei koskaan puutu juhlallisuutta, mutta tämän vuoden marraskuussa rima asetetaan entistä korkeammalle: pääseehän osakuntamme jo kunnioitettavaan 365. vuoden ikään. Luvassa on paitsi tuttua vuosijuhlaohjelmaa, myös suuria yllätyksiä! Tänä vuonna osakuntalaiset saavat suunnata iltapuvuissaan ravintola Koskenrannan Wirtaamo-saliin. Juhlamestarit Jukka Heliö ja Jonna Rinne painottavat, että arvokkuuden lisäksi juhlilta voi odottaa myös hauskanpitoa.

Vuosijuhlapäivä ei kuitenkaan tarkoita vain iltajuhlaa. Aamu käynnistyy osakuntalaisten jättäessä vuosittaisen seppeletervehdyksensä J. K. Paasikiven haudalle airuiden johdolla. Päiväjuhlassa Osakuntabaarin tiloissa vastaanotetaan muiden järjestöjen onnitteluja, jaetaan harrastusmerkit aktiivisille osakuntalaisille ja nautitaan cocktail-tilaisuudesta. Mikäli et ehdi mukaan ennen myöhäisiltaa, Hämäläisten talolla virallisen osuuden jälkeen alkavat vauhdikkaat jatkot ovat avoimet kaikille osakuntalaisille. Tuttuun tapaan sunnuntai-aamuna juhlakansan on myös mahdollista osallistua emännistön loihtimalle sillikselle; muista ilmoittautua etukäteen!

Ilmoittautuminen iltajuhlaan alkaa lokakuun puolivälissä ja tapahtuu nettilomakkeen kautta. Hinnasto julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa, mutta varmaa on, että fukseille on Koulutusvaliokunnan sponsoroinnin myötä tarjolla tavallista edullisempi hinta. Jatkot ovat kaikille osakuntalaisille ilmaiset.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan!