Osakunnan kevät on täynnä toimintaa

Hämäläiset pidot ovat takana, mutta osakunnan keväässä riittää vielä paljon toimintaa.

Viikottaiset teeillat pyörivät 7.5. asti, ja ensi tiistaina 26.3. päästään nauttimaan Kokkikerhon ja Viestintävaliokunnan loihtimasta iltapalasta!

Kirjallisuusseura ja Leffaklubi järjestävät leffa+kirja -yhteistapahtuman torstaina 28.3. klo 18 alkaen. Maaliskuun lukupiirikirjana on Umberto Econ Ruusun nimi ja kuukauden viimeisenä torstaina keräännytään katsomaan samannimisen elokuvan kirjan pohjalta. Leffan jälkeen jatkamme lukupiiriin, jossa keskustellaan kirjasta sekä elokuvasta. Tarjolla myös pientä leffaherkkua/lukupiirievästä.

Pelikerho järjestää peli-iltoja ja pelipäiviä, joissa pääsee pelaamaan mielenkiintoisia pelejä ja nauttimaan hyvistä välipaloista. Tanssikerhon kurssit ja bileet jatkuvat toukokuulle asti, ja toukokuussa on luvassa myös perinteiset kaudenpäätöstanssit.

Huhtikuun alussa Juristikerho suuntaa vuosittaiselle Tarton matkalle. Matkaan lähdetään perjantaiaamuna Helsingin Länsisatamasta. Perjantai-iltana käydään yhdessä syömässä ja illallisen jälkeen ilta jatkuu paikallisen ystävyyskorporaatio Sakalan perinteikkään olutpöydän merkeissä. Lauantaina vieraillaan brunssilla ystävyyskorporaatio Filiae Patriaen luona.

Hämäläis-Osakunnan laulajat juhlii 90-vuotisjuhlaansa lauantaina 27.4. ja järjestää myös konsertin samana päivänä.

Edessä on tietenkin myös perinteinen Hämiksen Wappu.

Loppukeväästä onkin jo aika laittaa Koivuniemeä kuntoon tulevaa kesää varten.

Näiden lisäksi keväällä järjestetään paljon myös muuta toimintaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiimme! Seuraa toimintaamme myös Hämiksen Instagramissa ja Facebook-sivulla!