Osakunnan syksy täyttyy tapahtumista

Yliopiston lukuvuosi on lähtenyt käyntiin ja osakunnan arki alkanut. Päävirkailijat päivystävät taas tuttuun tapaan toimistossa, jossa on lisäksi syyskuun ajan tehostettu jäsenpäivystys. Muistathan tulla uusimaan jäsenyytesi! Pelkän jäsenmaksun maksaminen ei tarkoita jäsenyyden uusimista, vaan on tultava toimistoon rekisteröitymään ja hakemaan lukuvuositarra.

Tiistaisin jatkuvat teeillat klo 19 ja kerhojen vakiovuorot täyttävät arki-illat. Hämäläis-Osakunnan Soittajat soittavat maanantaisin, Hämäläis-Osakunnan Laulajat laulavat tiistaisin ja Tanssikerho järjestää tanssikursseja keskiviikkoisin ja torstaisin. Syksyn alussa on mutkatonta lähteä mukaan toimintaa, jos siis aloitat uutta harrastusta, tässä varteenotettavia vaihtoehtoja! Myös Pelikerho järjestää peli-iltoja ja pelipäiviä, joissa pääsee pelaamaan mielenkiintoisia pelejä ja nauttimaan hyvistä välipaloista. Kirjallisuusseuran lukupiiri jatkuu 24.9. Svetlana Aleksijevitšin Tšernobylistä nousee rukous -teoksesta keskustellen. Nappaa kirja kouraan ja nhdään Hämiksellä! Seuraamalla facebook-ryhmää Hämäläis-osakuntalaiset saat tietoa uusimmista tapahtumista.

9.9. pidetään syksyn ensimmäinen varsinainen kokous, jossa on runsaasti erilaisia virkoja tarjolla. 12.9. ja 17.9. pidetään ylimääräisiä virkailijakoulutuksia. Virkailijoille on suunnitteilla myös virkistäytymistä. Virkailijavuosi päättyy virkailijapuuroon joulukuussa.

Uudet hämisläiset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi monen fuksitapahtuman muodossa. 17.9. ja 2.10. järjestetään syksyn fuksiboolit, joissa on tarjolla boolia, naposteltavaa ja osakuntalaisia sekä osakunnan toiminnan esittelyä. 27.9. Hämis on mukana HYYn fuksiseikkailussa pitämässä rastia. Hämiksen fuksiaiset järjestetään 4.10. ennen kaudenavajaisia myöhemmin ilmoitettavan teeman puitteissa. Fuksisitsejä on peräti kahdet kappaleet, ensin Juristikerhon fuksisitsit 18.10 ja Hämiksen fuksisitsit 26.10. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä. Fuksisyksy huipentuu Fuksien yöhön 1.-2.11., jolloin vietetään Hämiksellä yö yhdessä viihtyen ja ruokaa ja juomaa nauttien.

Tietenkin myös juhlat jatkuvat syksyllä. Kaudenavajaiset järjestetään 4.10. fuksiaisten perään. 14.9. seniorit saapuvat sitsaamaan Tavastia-sitseille. Ilmoittautuminen on auki täällä. Itsenäisyyspäivänä on perinteisesti sitsattu, niin myös tänä vuonna. Vuosijuhlien päivämäärä on 16.11. Isännistö järjestää syksyn aikana UKK-akatemia-approt Hämiksellä ja on mukana yhteisosakuntalaisessa Osakunta-approssa 11.10. HOT järjestää tanssibileet 20.9., 25.10. ja 29.11. Joulun lähestyessä järjestetään pikkujoulut.