Hallituksen jäsen, emäntä, lipunkantaja… Nappaa oma virkasi marraskuun yleiskokouksessa!

Marraskuun yleiskokous tunnetaan myös nimellä vaalikokous, ja hyvästä syystä: suurin osa Hämiksen viroista jaetaan tuolloin innokkaille tekijöille. Vaikuta ensi vuoden toimintaan asettumalla ehdolle itse tai saavu äänestämään suosikkiehdokkaitasi!

Marraskuun yleiskokous järjestetään Punaisessa Myllyssä, osakunnan 4. kerroksessa Xna XX.11. kello 17 alkaen. Vaalitunnelmasta kannattaa tulla nauttimaan paikan päälle: äänestäminen ja kokoustauon herkut ovat tarjolla vain läsnäolijoille.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan jotakin kolmesta päävirasta (toiminnanohjaaja, sihteeri, taloudenhoitaja) tai huoneistomestarin virkaa, tulee sinun toimittaa hakemus osakunnan sihteerille etukäteen. Hakemusten tulee olla sihteerin hallussa viimeistään vaalikokouksen alkaessa, mutta jotta päävirkailijoiden vaalipaneelin järjestäminen etukäteen olisi mahdollista, hakemuksia pyydetään su 18.11. mennessä.

Muiden virkojen hakeminen ei edellytä kirjallisten hakemusten tekoa: voit ilmoittautua ehdokkaaksi suoraan kokouksessa, kun haaveilemasi viran vuoro koittaa esityslistalla! Ennen kokousta lisätietoja hakemastasi virasta ja sen hoitamisesta kannattaa kysellä sen nykyiseltä haltijalta; yhteystiedot löydät täältä. (linkki yhteystietoihin)

Kaikki haettavissa olevat virat kuvauksineen löydät täältä .(Linkki Virkailijaksi?-alasivulle) Onnea äänestykseen, nähdään kokouksessa!

Kokousväen muistilista:

– Tule paikalle hyvissä ajoin, sillä paikallaolijoiden jäsenyyden tarkistaminen saattaa aiheuttaa pientä ruuhkaa.
– Ota mukaan opiskelijakorttisi, jäsenyys tarkastetaan osakuntatarrasta!
– Virkailijavaaleissa kaikilla osakunnan jäsenillä, myös ulkojäsenillä, on äänioikeus. Ulkojäsenet voivat asettua ehdolle kaikkiin muihin virkoihin paitsi päävirkoihin ja osakunnan hallitukseen.
– Marraskuun kokouksen esityslistalla riittää käsiteltävää useammaksi tunniksi. Jos sinulla ei ole koko iltaa aikaa, tule mukaan vaikkapa ensimmäisinä äänestettävien päävirkailijoiden valintaan!
– Osakunnan kerhojen virkailijat valitaan kunkin kerhon omassa syyskokouksessa. Tarkista päivämäärät verkkosivujen kalenterista!