Viikkotiedote 11/24

TIEDOTUSASIAT

Kesäisäntähaku auki 11.4. asti

Kesäisäntä Oittiin – kesä-, heinä- tai elokuuksi 2024.

Kesäisäntiä valitaan yksi jokaiselle kesäkuukaudelle (kesä, heinä, elo), ja tänä aikana kesäisännän oletetaan olevan tavoitettavissa kesäpaikalta. Kesäisännän vastaa toimikautensa ajan osakunnan kesäpaikan käytöstä, osakuntalaisten ja muiden vieraiden palveluista sekä kesäpaikan kunnossapidosta, siisteydestä ja kulunvalvonnasta yhdessä osakunnan kesäpaikkavastaavan kanssa Hämäläis-Osakunnan ohjeiden mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan Hämäläisten ylioppilassäätiön toimistoon 11.4.2024 mennessä joko kirjallisesti tai sähköpostitse riikka.kauramaki@hys.net. Osakunnan hallitus tekee suositukset säätiölle, joiden perusteella säätiö valitsee kesäisännät.

Osakunnan hallitus arvioi hakemuksia seuraavien seikkojen perusteella:
1) Hakijan tuntemus Koivuniemestä ja osakunnan toiminnasta,
2) Hakijan motivaatio tehtävään,
3) Hakijan käytettävyys kesäkuukausina,
4) Muut mahdolliset toimenkuvaan liittyvät seikat
 
Lisätietoja työstä saa:
Kesäpaikkavastaavilta
– Michaela Kiianmies puh. 041 493 8547 michaela.kiianmies@gmail.com
– Ismo Uusitalo puh. 045 124 3945 ismo.uusitalo11@gmail.com
Osakunnan toiminnanohjaajalta
– Olavi Pakola puh. 040 152 4988 (päivystysaikoina) toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi

Tutustu myös osoitteeseen

HOResin pitoviikon ampumakilpailu 11.3. alkaen

HOResin pitoviikon ampumakilpailu järjestetään tällä viikolla. Kerho tarjoaa patruunat, joten osallistuminen on täysin ilmaista. Voittajat julkistetaan pidoilla.

Kilpailussa on kaksi eri sarjaa ja ne ovat yhden ja kahden käden sarjat. Voit osallistua vain yhteen sarjaan ja suorituskerrat on myös rajattu yhteen. Kisassa ammutaan 20 laukausta pienoispistoolilla, minkä lisäksi osallistujat saavat ampua 5 kohdistuslaukausta ennen varsinaista kilpasuoritetta.

Osallistuminen on mahdollista seuraavina aikoina:
– maanantaina 11.3. klo 15.00–17.00,
– tiistaina 12.3. klo 19.00–21.00 sekä
– keskiviikkona 13.3. klo 20.00–21.00.

Lisäksi torstain pienoispistoolivuorolle ilmoittautuneet voivat osallistua.
Muista ajankohdista voidaan tarvittaessa sopia erikseen.

Osallistujat haetaan radalle osakunnan kolmannesta kerroksesta toimiston edestä. Kisaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, joten pelkkä paikalle saapuminen riittää. Aikaa suoritukseen kuluu hieman yli 30 minuuttia ja radalle otetaan noin 4 henkilöä kerrallaan.

Lisätietoja saa tarvittaessa ratamestari@hamalais-osakunta.fi

TAPAHTUMAT

Hämäläisten pitojen tanhuharjoitukset 11.3.

Hämäläisillä pidoilla järjestetään juhlan päätteeksi tanhut! Tanhuilla tanssitaan kansantansseja, joita pääset opettelemaan etukäteen tanssiopettajan johdolla. Tanssiopetukset järjestetään maanantaina 11.3. klo 18.00 – 19.30 ja perjantaina 15.3. klo 18.00 – 19.30. Opetukseen on ilmoittautuminen osallistujamäärän arvioimiseksi, mutta olet tervetullut mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista!

Opetuskerrat ovat keskenään samansisältöiset, eli osallistumalla toiseen saat hiottua tanhuaskeleesi timanttisiksi. Mukaan voi toki tulla myös molemmille kerroille! Tanhut ovat helppoja tansseja, joten taitotasoa ei kannata etukäteen jännittää.

Lisätiedot ja kysymykset: Annelta @djpentaila tai Janilta @maenpaalla

Hämäläiset sitsit 13.3.

Hämäläisten viikko huipentuu pitoihin, mutta sitä ennen hämäläistä juhlatunnelmaa pääset kokemaan keskiviikkona 13.3. Myllyssä pidettävillä sitseillä!

Mukaan pääset Hämäläis-Osakunnan tahi muun osakunnan jäsenenä 15€ hintaan. Hintaan kuuluu kolmen lajin sitsi-illallinen, alkoholilliset tai holittomat juomat – puhumattakaan jatkojen tanssilattiasta, jossa pääset harjoittamaan tanssijalkaa lauantain pääpäivää varten.
Pukukoodina toimii siisti sitsiasustus (jotkut tuppaavat “cocktail”-asuksi kutsumaan) tai valitsemasi hämäläinen asu, sekä osakuntanauha. Asuksi riittää esimerkiksi siistit housut ja kauluspaita tai siisti mekko.
Ilta alkaa alkumaljoilla Aulangolla jo kello 18.30, mutta varsinaiset sitsit alkavat pöytiin siirtymisellä 19.00. Tulethan kuitenkin ajoissa paikalle, niin muiden ei tarvitse harrastaa tuolileikkiä kun ujuttaudut keskelle pöytää.
Sitsien aikana on luvassa myös hämäläisteemaista ohjelmaa, joten näitä sitsejä et halua jättää välistä! Jos kuitenkin lippu menee suun edestä, älä huoli, sillä jatkoille ovat tervetulleita kaikki osakuntalaiset normaalien sääntöjen mukaisesti.

MITÄ? ❤️🤍 Hämäläiset sitsit ❤️🤍
MISSÄ? Aulanko (3. kerros) sekä Mylly (4. kerros), Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Keskiviikkona 13.3., alkumaljat 18.30, pöytiin siirtyminen 19.00
MIKSI? Hämäläisyyttä ei voi koskaan olla liikaa
DC? Hämäläisyys / “Cocktail”, osakuntanauha
LIPUT? Kide.app ke 28.2. klo 13.00, 15€, osakuntalaisille

HOTin excursio Ruusulinnaan 15.3.

Tule HOTin kanssa tanssimaan Taikakuun tahtiin!
HOT järjestää bussiekskursion Ruusulinnaan perjantaina 15.3. Matkaan lähdetään klo 19:00 Tavastian edestä, ja kyyti takaisin lähtee Ruusulinnasta klo 1:05. Takaisin Helsingissä ollaan siis noin 1:45. Voit halutessasi ilmoittautua vain meno- tai tulomatkalle. Ekskursio on hyvä tilaisuus myös ensikertalaisille tulla kokemaan lavakulttuuria tutussa seurassa!

Lisätietoja ekskursiosta antaa Niilo Kurki

Mitä: Bussiexcursio Taikakuuta kuuntelemaan
Missä: Ruusulinna
Milloin: 15.3. klo 19:00 – 01:45
Hinta: Bussimatka 6€ + pääsymaksu tansseihin 20€
Ilmoittaudu mukaan tästä. Ilmoittautuminen on sitova.

Hämäläiset pidot 16.3.

Hämäläisten viikko huipentuu lauantaina 16.3. osakunnan kakkosjuhlaan eli Hämäläisiin pitoihin!

Tänä vuonna juhlamme isäntäkaupunkina toimii Suomen vanhimpana sisämaakaupunkina, Etelä-Suomen läänin pääkaupunkina ja Kanta-Hämeen maakunnan keskuksenakin tunnettu Hämeenlinna! Hämeenlinnan ylpeys, itse Hämeen linna luo hämisläisille historialliset puitteet tälle perinteikkäälle juhlalle. Juhlan aikana nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista, tanssista ja erinomaisesta seurasta!

Pitokansan yhteiskuljetus lähtee Hämäläisten talolta Tavastian edestä (Urho Kekkosen katu 4–6 D) juhlapäivänä klo 11:15. Ethän myöhästy, sillä bussi ei odota! Kuljetus saapuu Linnalle alkuiltapäivästä ja osakunnalle palataan n. klo 21:30. Osakunnalla luvassa on neljän kerroksen jatkobileet, joissa päästään nauttimaan Hämiksen bileiden parhaista elementeistä emännistön yöruoalla ja HOS Big Bandin tanssittavalla esityksellä höystettynä!

Sunnuntaipäivän virkistykseksi osakunnan emännistö tarjoilee silliaamiaisen klo 12 alkaen. Silliksestä pääset nauttimaan 10 euron rahallisella panostuksella.

Juhlan pukukoodi on kansallispuku tai tumma puku. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat halutessaan vuokrata kansallispuvun osakunnan kautta – seuraathan tiedotuskanavia tähän liittyen!

Liput Hämäläisille pidoille kustantavat tänä vuonna syksyllä 2023 tai keväällä 2024 osakuntaan liittyneiltä fukseilta 45 €, Hämiksen civiksiltä 55 € ja senioreilta, edustajilta ja muilta vierailta 67 €. Pidoilla on vuosittain sama haalarimerkki (jossa ei ole vuosilukua), joka kustantaa 2 €.

KideApp-lipunmyynti alkaa perjantaina 2.2. klo 13:00!

Saunatalkoot 19.3.

Saunan kiukaan kivienvaihto ja siivoustalkoot järjestetään 19.3. Agendalla on vaihtaa saunan huonokuntoiset kiuaskivet uusiin keraamisiin Kerekes™ kiviin, samalla vaihtaen kiukaan vastukset. Lopuksi jynssätään kaikki paikat mäntysuovalla, laitetaan sauna päälle ja nautitaan puhtaasta saunasta ja paremmista löylyistä. Tilavaliokunta tarjoaa eväät tapahtumaan, jotta talkooväellä ei tule nälkä eikä jano.
Vanhojen saunakivien hävitys vaatii kuljetuksen sorttiasemalle. Jos sinulla on autoa antaa tähän käyttöön, niin merkitsethän alla olevaan lomakkeeseen tai ota yhteyttä Saunamajuriin suoraan +358409687954. 
Talkoot alkavat kello 18:00 ja toivottavasti saadaan tarpeeksi väkeä, jotta saadaan homma päätökseen kello 21:00

Mitä? Sauna talkoot
Missä? Hikiällä (Osakunnan 5. kerros)
Milloin? 19.3 klo 18-21
Miksi? Koska me halutaan paremmat löylyt. 
Ilmoittautuminen

Ohjelmavaliokunnan sprinttisuunnistus 20.3.

Tervetuloa mukaan ohjelmavaliokunnan yhteislähtöön sprinttisuunnistamaan!

Sprinttisuunnistus on yksinkertaistettuna suunnistusta lyhyillä ja nopeilla radoilla metsän sijasta esim. kaupungissa. Keskiviikkona 20.3. rasteja etsitään Stadin sprintticup -kuntosuunnistustapahtumassa kivenheiton päässä Hämikseltä: maastona toimivat Jätkäsaaren urbaanit maisemat! Sprinttisuunnistus on hauskaa, ja tapahtuman nimestä huolimatta osallistuminen ei edellytä suunnistusosaamista eikä kuntoa. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä jos yhtään kiinnostaa!

Kokoonnumme klo 18 tapahtumakeskuksella Jätkäsaaren peruskoululla osoitteessa Hyväntoivonkatu 5. Osakunta sponsoroi karttamaksun sekä halukkaille emit-vuokran, jos vuokrausmahdollisuus on tarjolla (emit-kortti on ajanottolaite). Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 19.3. asti täällä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lomakkeella on lisätietoja ja aina voi myös kysyä liikuntavastaavilta!
Artturi HiiroElla Starck

HOTin tanssibileet 22.3.

Tervetuloa HOTin tanssibileisiin perjantaina 22.3. klo 18 alkaen! Bileet järjestetään tuttuun tapaan Punaisessa Myllyssä. Sauna lämpiää perinteisesti bileiden lopuksi, joten omat saunakamppeet kannattaa pakata mukaan. Bileisiin ovat tervetulleita kaikki HO-, HOT-, POT-jäsenet sekä ex-HOT/POT.

Bilejärjestelyihin otetaan aina mieluusti apukäsiä ja apua kaivataan mm. leipomisessa, tanssilattian siistimisessä sekä loppusiivoilussa. Bileissä auttaminen on loistava tapa tutustua paremmin tanssikerhon toimintaan ja muihin kerholaisiin matalalla kynnyksellä! Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä kerhon Telegram-ryhmän kautta, jonka linkki löytyy kerhon Facebook-sivujen kautta.

Pelikerhon kuukauden pelipäivä la 23.3.

Pelikerho järjestää kuukausittaisen pelipäivänsä lauantaina 23.3. klo 12 alkaen osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Kuukausittaisissa pelipäivissä pelataan usein pidempiä lautapelejä, joita ei viikoittaisissa peli-illoissa tavallisesti pelata. Pelit valitaan osallistujien toiveiden mukaan, ja pelivaihtoehdoista käydään etukäteen keskustelua kerhon WhatsApp-ryhmässä.
Lisätietoja tapahtumasta ja kerhon toiminnasta antaa pelikerhon puheenjohtaja Jenni Korpelainen.

Perhesitsit 30.3.

Siis mikä osakunta?!?!!1 Joo, se on taas Hämiksellä… Olet ehkä kerran tai ainakin kaksi yrittänyt selittää, missä kaikki (vapaa-)aikasi nykyään kuluu, mutta selitys menee perille yleensä vaihtelevalla menestyksellä. Eikö paras keino tutustuttaa lähipiirisi sielusi vieneelle osakunnalle olisi tuoda heidät paikan päälle ja tositoimiin, nimittäin sitsaamaan?

Perinteeksi muodostuneet perhesitsit kutsuvat hämisläiset perheineen, kumppaneineen ja ystävineen sun toiseen kotiisi, siis Hämikselle lauantaina 30.3.! Olipa läheisesi sitten ensi kertaa sitsaamassa tai jo kokenut sitsikonkari, Hämisläiseen sitsikulttuuriin ovat tervetulleita tutustumaan kaikki läheisimmät, opiskelijastatukseen tai ikään katsomatta (paitsi täysi-ikäisyys vaaditaan).

Mikä parasta, saat nyt itse valita perheestäsi parhaat palat (tai kelpaa ne huonommatkin) ja kutsua tarkkaan valittua sitsiseuraa itsellesi ja osakuntaystävillesi. Avecisi saa siis olla muutakin kuin verisukulaisesi, esim. ystävä tai muu läheinen, sillä sukulaisuussuhteita ei sitseille saapuessa tarvitse todistella. Saavuttehan kuitenkin paikalle yhtenevissä asuissa, jotta teidät tunnistetaan.

Sitsit alkavat alkumaljoilla Aulangolla klo 18:30. Osakuntabaarin pöytiin siirrytään klo 19:00, olethan siis ajoissa paikalla! Sitsien jatkoille pyritään siirtymään noin klo 23 ja sinne ovat tervetulleita muutkin kuin sitsaajat.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 15.3. klo 13:00. Liput myydään kahden setissä, eli vain toisen osallistujan tarvitsee ostaa lippu! Lippu hämisläiselle ja avecille kustantaa yhteensä 30 euroa. Lipunmyynti.

HUOM! Huomioithan, että myös avecin tulee olla täysi-ikäinen.

MITÄ? Hämiksen perhesitsit
MISSÄ? Aulanko & Osakuntabaari, Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 30.3. Alkumaljat klo 18:30, pöytiin klo 19:00.
MIKSI? Ei tarvii enää selitellä
DC? ”Same same, but different”
LIPUT? Kide app pe 15.3. klo 13:00 / Hämisläinen + avec 30€

Hiirenloukku-teatteriekskursio Helsingin kaupunginteatterissa 2.4.2024

Lähde mukaan kokemaan huima murhamyysteeri opiskelijaystävälliseen hintaan!

Dekkarikuningatar Agatha Christien Hiirenloukku sijoittuu nostalgiseen 1950-luvun Englantiin. Vuonna 1952 Lontoossa ensi-iltansa saanut teos on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, kiistaton klassikko ja käsittämättömän suosittu teatteri-ilmiö. Nyt tämä hyytävä jännitysnäytelmä nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa.

Mollie ja Giles ovat nuori, onnellinen pariskunta. Heillä on edessään aivan erityinen päivä, he ovat avaamassa Monkswellin täysihoitolaa vanhaan perintökartanoon keskelle maaseudun rauhaa. Kun kaikki on valmista asiakkaita varten, iskee lumimyrsky ja sekoittaa suunnitelmat. Samaan aikaan radiossa poliisi tiedottaa Lontoossa tapahtuneesta murhasta, jonka tekijää etsitään.

Kun asiakkaat lopulta pääsevät myrskyn läpi kartanon lämpöön, tunnelmallinen täysihoitola herää eloon. Mollie ja Giles saavat palveltavakseen vaativan vierasjoukon, eivätkä kaikki tunnu tulevan toimeen keskenään. Juuri ennen kuin lumi saartaa kartanon ja tukkii tiet, paikalle saapuu poliisi varoittamaan murhaajasta, joka on jättänyt viestin: seuraava uhri löytyy Monkswellin täysihoitolasta.

Kuinka murhaaja pääsee lumimyrskyn keskeltä kartanoon? Vai onko hän jo siellä?
Lisätietoja: https://hkt.fi/esitykset/hiirenloukku/

HUOM: Liput ovat opiskelijalippuja, joten osallistujilla on oltava voimassa oleva opiskelijakortti.
MITÄ: Hiirenloukku
MISSÄ: Helsingin kaupunginteatterin suuri näyttämö – Eläintarhantie 5
MILLOIN: Tiistaina 2.4. klo 18.30 (Tapaamme aulassa klo 18.00)
DC: Siisti pukeutuminen
Miksi: Koska teatteri on parasta!
Lisätiedot kulttuurivastaavilta.
Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 28.2. klo 12 kide.apissa

HOL95-vuosijuhlat 11.5.

Tervetuloa HOL95-juhliin 11.5.2024!

Hämäläis-Osakunnan Laulajat juhlii 95-vuotista taivaltaan juhlakonsertin ja -illallisen muodossa lauantaina 11.5. Juhlapäivä alkaa konsertilla klo 12.00 Kallion kirkossa. Juhlakonsertissa kuullaan tämänhetkisen HOLlin kokoonpanon lisäksi tuttuja kappaleita suurkuoron esittämänä. Konsertti päättyy klo 13.30, minkä jälkeen siirrymme viettämään päiväjuhlaa Hämäläis-Osakunnan tiloihin. Päiväjuhlassa pidetään juhlapuheita ja jaetaan ansiomerkkejä. Tarjolla kuohuviiniä ja pientä purtavaa. Päiväjuhlan jälkeen siirrymme juhlaillalliselle Kilta-saliin, missä alkumalja on tarjolla klo 18 alkaen. Illallinen tarjoillaan klo 18.45. Tilaisuus päättyy klo 00, minkä jälkeen juhlinta jatkuu Hämäläis-Osakunnalla. Tarjolla on myös yöpalaa. Sillis-aamiainen tarjoillaan osakunnalla sunnuntaina klo 10.

Ilmoitattehan osallistumisestanne illallisjuhlaan 31.3. mennessä täyttämällä lomakkeen.

Illalliskortin hinta konserttilipun kanssa on 100 e ja kannatuslipun 120 e.

Vastaamme mielellämme kaikkiin HOL95-juhliin liittyviin kysymyksiin.

Nähdään toukokuussa!
Ystävällisin terveisin vuosijuhlamestarit,
Kerttu Kivioja Liisa Maunu
kerttu.kivioja@hotmail.fi
maunuliisa@gmail.com

TULEVAT KOKOUKSET

Viiniseuran kevätkokous 11.3.

Tervetuloa viiniseuran sääntömääräiseen kevätkokoukseen, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä suunnitellaan kauden toimintaa. 
 
Aika: 11.3.2024 klo 18:30
Paikka: Hämäläis-Osakunta, 3. kerros, Ratina
 
Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat 
6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Tulevien tapahtumien suunnittelu 
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

HOResin ylimääräinen kokous 12.3.

Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan Reserviläisten ylimääräiseen kokoukseen. Kokouksessa päätetään kerhon historiateoksen teettämisestä. 

Aika:            12.3.2024 klo 17.00
Paikka:        Aulanko, Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Urho Kekkosen katu 4–6 D

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Saapunut tarjous historiateoksen kirjoittamisesta
7. Muut esille tulevat asiat
8. Kokouksen päättäminen

HOPS kevätkokous 20.3.

Hopsista päivää, kiinnostaako paneminen osakunnalla?
On tullut taas aika vuosittaisen kevätkokouksen, joka pidetään Hämäläis-Osakunnalla, Hikiällä kello 18:00 20.3.
Tervetuloa kuulemaan kerhon kuulumiset, ja mikäli toiminta kiinnostaa, niin tämä on loistava tilaisuus hypätä toimintaan mukaan.

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Terveisin Niko Molin, Panoseuran pj

VIIKOITTAIN TOISTUVAT

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Tällä viikolla ei poikkeuksellisesti ole taidekerhon tapaamista. Taidekerho tapaa seuraavan kerran 18.3 klo 18–21.30 Sillanpäässä 5. kerroksessa. Jatkamme tällöin öljy- ja akryylimaalejen parissa teemalla ”Mieli.” Vaihtoehtoisesti tuona samana ajankohtana voi myös jatkaa 6.3 pidetystä Paints and Wines- tapahtumasta mahdollisesti kesken jääneitä maalauksia. 18.3 pidettävään maalausiltaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. 

Taidekerho kokoontuu normaalisti klo 18.30 eteenpäin Sillanpäässä (5. krs). Ajankohtaisimman ja yksityiskohtasimman tiedon taidekerhon ohjelmasta löydät WhatsApp-ryhmästä.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band harjoittelee maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä (4. krs).

Tiistaisin teeilta

Teeillassa tarjoillaan vaihtuvaa ruokaa/naposteltavaa ja tutustutaan osakuntalaisiin matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan klo 19 alkaen osakunnan kolmanteen kerrokseen!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 alkaen pelaamaan lautapelejä osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.
Viikoittaiset peli-illat ovat hyvä mahdollisuus tulla pelaamaan monenlaisia hauskoja lauta- ja korttipelejä matalalla kynnyksellä.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot jatkuvat jälleen torstaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautumislomake
Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

PÄIVYSTYSAJAT

Maanantai 11.3. 
12:00  –  19:00 (toiminnanohjaaja)
13:00  –  16:00 (taloudenhoitaja)
13:00  –  19:00 (sihteeri)
Tiistai 12.3.
12:00  –  20:00 (toiminnanohjaaja)
Keskiviikko 13.3.
11:00  –  14:00 (taloudenhoitaja)
11:00  –  15:00 (sihteeri)
Torstai 14.3.
14:00  –  19:00 (toiminnanohjaaja)
17:00  –  19:00 (sihteeri)
Perjantai 15.3.
ei päivystystä