Viikkotiedote 23-24/2022

I TIEDOTUSASIAT
– Pelikerhon toiminta kesällä

II TAPAHTUMAT
– Ilvesvaellus 2022 pe-su 1.-3.7.
– Juristikerhon rötöstelyviikonloppu pe-su 29.-31.7.

I TIEDOTUSASIAT

1. Pelikerhon toiminta kesällä

Säännölliset peli-illat Aulangossa jäävät kesätauolle ja pelaamme lautapelejä satunnaisesti. Lautapelailuja suunnitellaan pelikerhon WhatsApp-ryhmässä (https://chat.whatsapp.com/28T26lfv3RxJEoHuJ46ySZ), josta kannattaa kysyä peliseuraa ja jonne voit tiedottaa, mikäli haluat isännöidä peli-illan tai -päivän. Tapahtumaan voi ostaa tarjoiluja pelikerhon piikkiin, kunhan sovit budjetin käytöstä etukäteen pelikerhon puheenjohtajan kanssa.

Pelikerhon Koivuniemi-viikonlopulle on alustava varaus 1.-3.7.

II TAPAHTUMAT

1. Ilvesvaellus 2022 pe-su 1.-3.7.

Ilvesvaellus 2022 on pian täällä! Vaellus suuntautuu tänä vuonna Helvetinjärven kansallispuiston jylhiin maisemiin. Vaellukselle voi osallistua, vaikkei olisi entuudestaan kokenut vaeltaja, mutta omat varusteet on jaksettava kantaa koko vaelluksen ajan, yhteensä n. 30-40 km. Vaellukselle mahtuu 20 osallistujaa.

Varaa siis kalenteristasi 1.-3.7. ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://hamis.nettilomake.fi/form/13494
Kysymyksiä vaellukseen liittyen? Ota yhteyttä vaelluksenjohtajaan: anniliina.lassila@gmail.com

2. Juristikerhon rötöstelyviikonloppu pe-su 29.-31.7.

Moikku kaikki!

Kesä on tullut kuin varkain, mikä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että myös jo perinteeksi muodostunut Juristikerhon rötöstelyviikonloppu on kohta ovella. Tänä vuonna paheellisen elämäntyylin parissa vietettäväksi viikonlopuksi on valikoitunut 29.-31.7. Paikkana on tietysti mikäs muu kuin rakas kesäpaikkamme Koivuniemi Hausjärven Oitissa.

Viikonloppu alkaa legendaarisella olutpöydällä (muitakin juomia on tarjolla) perjantai-iltana, jonka jälkeen bileet kestävät luonnollisesti aamuun saakka. Seuraavana päivänä tarjoillaan runsas ja maittava brunssi, jonka jälkeen päästään paitsi nauttimaan Suomen kesästä, niin myös muun muassa mittelöimään leiriolympialaisissa, joissa tietysti palkitaan parhaat suoritukset. Paljon muutakin eeppistä ohjelmaa on luvassa, joten laitathan viikonlopun heti ylös kalenteriisi.

Tervetulleita ovat nykyisten tai tulevien juristien lisäksi kaikki jurismin- / juristinmieliset eli toisin sanoen kaikki osakuntalaiset. Viikonlopun hinta on 15 euroa sisältäen mm. perjantain open barin ja lauantain maittavan brunssin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seuraavassa viikkotiedotteessa seuraa ilmoittautumislinkki ja muuta lisätietoa. Stay tuned!

Kesäterveisin

Roope
Juristikerhon pj
045 638 0080