Viikkotiedote 28/2022

I TIEDOTUSASIAT
– Päivitetty ohjeistus viikkotiedotteisiin kesällä

II TAPAHTUMAT
– Hämiksen kesäretki la 23.7.
– Juristikerhon rötöstelyviikonloppu pe-su 29.-31.7.
– Yhteisosakuntalainen mökkiviikonloppu pe-su 12.-14.8.
———————————————————

I TIEDOTUSASIAT

1. Päivitetty ohjeistus viikkotiedotteisiin kesällä

Johtuen vähäisestä tiedotettavien asioiden määrästä, viikkotiedotteet eivät tule kesän aikana säännöllisesti vaan tarpeen mukaan. Normaali viikoittainen aikataulu jatkuu syyskuun alussa. Tärkeät tiedotusasiat tulevat joko sähköpostiryhmän kautta, osakunnan Instagramissa tai Telegramin tiedotuskanavalla (Hämiksen tiedotus), jonka linkki löytyy tämän sähköpostin alaosasta.

II TAPAHTUMAT

1. Hämiksen kesäretki la 23.7.

Hämäläis-Osakunnan kesäretki järjestetään tänä vuonna launataina 23.7.2022.

Retki on Hämiksen kesän kohokohta: bussilastillinen osakuntalaisia matkaa maakuntaan mysteerikohteisiin viettämään riemukkaan kesäpäivän.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 11.7.2022 kello 18.00. Ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla vikkelä: tilaa retkellä on 50:lle nopeimmalle.

Lisätietoja kesäretkestä ilmoittautumislomakkeella: https://hamis.nettilomake.fi/form/13567

2. Juristikerhon rötöstelyviikonloppu pe-su 29.-31.7.

ILMO: https://hamis.nettilomake.fi/form/13549

Hämäläis-Osakunnan Juristikerho kutsuu kaikki juristinmieliset ja juristit viettämään jo legendaariseksi muodostunutta juristikerhon viikonloppua 29.-31.7. Koivuniemeen. Kaikki koulutustaustasta riippumatta ovat siis lämpimästi tervetulleita! Tänä vuonna(kin) tapahtuman teemana on tuppuun tapaan rötöstely, sillä juristikerholaiset ovat ah-niin-kunnollisia läpikotaisin. Tulethan siis paikalle oman elämäsi rosvona tai miksei poliisinakin. Viikonlopun hinta on 15 euroa.

Viikonloppu alkaa perjantaina klo 19 jo perinteeksi muodostuneella juristikerhon olutpöydällä, jossa ei todellakaan tingitä oluen määrästä eikä laadusta. Juominkien ohella halukkaille on tarjolla myös herkullista apetta. Lauantai pyörähtää käyntiin maittavalla brunssilla, jonka jälkeen siirrytään juristikerhon olympialaisten eli Jurrilympialaisten pariin, joissa lukuisissa juristinmielisissä lajeissa, kuten lakikirjan heitossa. Myöhemmin iltapäivällä ja illalla nautitaan toistemme seurasta ja kesäisen Koivuniemen vesiurheilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Tunnelma on taatusti siis katossa!

Sunnuntaina aamulla yhtäältä mehustellaan sillä, että kenelläkään ei ole kankkusesta tietoakaan ja toisaalta paistetaan rennosti lettuja mahtavassa seurassa. Iltapäivällä on ikävä kyllä hiljalleen kotiinpaluun aika.

Paikalle pääsee joko omalla autolla (osoite Rantahaantie 83, Oitti) tai Helsingistä R / Z + G -junalla Riihimäellä tai Lahdessa vaihtaen. Oitin juna-asemalta on Koivuniemeen n. parin kilometrin kävelymatka. Mikäli halukkaita ilmaantuu, niin Helsingistä klo 17.05 lähtevällä R-junalla voidaan järjestää yhteislähtö paikan päälle. Tämän mahdollisuuden realisoitumisesta ilmoitetaan tapahtuman Whatsapp-ryhmässä lähempänä.

Olutpöytä alkaa perjantaina klo 19, joten toivoisimme osallistujien saapuvan siihen mennessä.

Lisätietoja saat kerhon puheenjohtajistolta: pj Roope Kauhanen, 045 638 0080, roope.kauhanen@helsinki.fi tai vpj Eero Taipale, 040 532 3073, eero.taipale1@gmail.com

3. Yhteisosakuntalainen mökkiviikonloppu pe-su 12.-14.8.

Yhteisosakuntalainen kesämökki tulee taas!

Tervetuloa viettämään yhteisosakuntalaista mökkiviikonloppua Västankvarniin 12.-14.8.2022.
Viikonloppuna on luvassa rentoa hengailua, sitsit, saunomista, pelejä ja tottakai tutustumista uusiin tyyppeihin yli osakuntarajojen.

Tapahtuma järjestetään Nylands Nationin maatilalla, Västankvarnissa Inkoossa. OYV järjestää yhteiskuljetuksen bussilla perjantaina iltapäivällä ja takaisin sunnuntaina iltapäivällä. Paikan päälle pääsee myös omalla autolla. Järjestämme sitsien lisäksi myös aamupalan molemmille aamuille pientä maksua vastaan.

Mökkiviikonloppuun mahtuu mukaan noin 50 ensimmäistä ilmoittautujaa. Jotta mahdollisimman monesta eri osakunnasta mahtuisi osallistujia, saatamme joutua tekemään osakunnille osallistujakiintiöt, mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 30.7 klo 23.59 mennessä tällä lomakkeella:

https://forms.gle/znuHq5k6b1XT2F617

Mitä: Yhteisosakuntalainen mökkiviikonloppu
Missä: Västankvarn
Hinta: Tarkentuu, mutta noin 20-30€