Viikkotiedote 29/2023

TIEDOTUSASIAT

1. Kerhojen viikonloput Koivuniemessä

Kesä 2023

Aikataulusta huolimatta Koivuniemi on avoin kaikille aina, halusi osallistua kerhon järjestämään toimintaan tai ei.

21.-23.7. Pelikerhon viikonloppu (ilmoittautuminen Pelikerhon viikonloppuun)
28.-30.7. Juristikerhon rötöstelyviikonloppu (ilmoittautuminen Juristikerhon rötöstelyviikonloppuun)
29.-30.7. HOResin viikonloppu (ilmoittautuminen HOResin viikonloppuun)
4.-6.8. HOT:n viikonloppu (ilmoittautuminen HOTin viikonloppuun)
11.-13.8. Viiniseuran viikonloppu + rapujuhlat
25.-27.8. Juristikerhon ja Fuksivaliokunnan fuksiviikonloppu

2. Kirjaston kesäaukioloajat

Kirjasto on koko heinäkuun suljettu.

Kesäaukioloajat 1.6.-31.8.
ma-pe 9.15 – 16.00
la-su suljettu

TAPAHTUMAT

1. Pelikerhon Koivuniemi-viikonloppu 21.-23.7.

Pelikerho viettää viikonloppua Koivuniemessä perjantaista sunnuntaihin 21.-23.7. Ilmoittauduthan mukaan tällä lomakkeella osallistujamäärän arvioimiseksi. Kannattaa lisäksi liittyä kerhon Whatsapp-ryhmään, jossa saa lisätietoja viikonlopun ohjelmasta. Ryhmässä keskustellaan myös viikonlopun pelivaihtoehdoista.

2. Juristikerhon rötöstelyviikonloppu 28.-30.7.

Juristikerhon rötöstelyviikonloppu tulee taas! Viikonloppu täynnä juristien ja jurisminmielisiä vieraita, rennonletkeää ohjelmaa, juhlimista ja hyvää ruokaa – mikäs sen parempaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Hämiksen jäsenet opiskelijataustasta riippumatta!

Rötöstelyviikonloppu aloitetaan Tartosta röyhkeästi matkitulla olutpöydällä (jossa tarjoillaan myös siideriä ja alkoholittomia juomia valintasi mukaan) klo 18:00, jonka aikana maistellaan hyviä juomia ja syödään erinomaisia ruokia. Lauantaina nautitaan yhteisestä brunssista sekä mahdollisesta muusta ohjelmasta paljuilun ja saunomisen rinnalla. Sunnuntain kruunaa jo perinteeksi muodostuneet lettukestit ennen kotiinlähtöä!

Viikonloppu kustantaa 15 € / hlö, sisältäen majoituksen Koivuniemessä, olutpöydän tarjoilut, ohjelman ja aamiaiset. Paikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea. Ilmoittautuminen Kide Appissa

Huomioithan Koivuniemessä seuraavat asiat:
– siivoa omat jälkesi
– huolehdi käyttämäsi lakanat ja pyyhkeet pyykkiin (tai tuo omat lakanat ja pyyhkeet mukana, niitä ei riitä viikonloppuisin kaikille)
– osallistu huvilan ylläpitotehtäviin, joihin kesäisäntä pyytää apua
– tuo mukanasi omia ruokia tarpeen mukaan – käytössäsi on kotagrilli sekä tavallinen kotikeittiö
– noudata turvallisen tilan periaatteita ja kesäisännän kertomia sääntöjä

Koivuniemessä ei ole sisäsuihkua eikä sisävessaa, mutta sauna ja palju lämpiää rötöstelyviikonlopun aikana!

Koivuniemen osoitteen saat tapahtuman järjestäjiltä! Perille pääset myös junalla, Oitin juna-asemalta on n. 2,5 km kävely huvilalle – voit tuoda mukanasi vaikka polkupyörän, jolla taittaa tuon matkan!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä viikonlopusta, voit olla suoraan yhteydessä kerhon puheenjohtajaan Eero Taipaleeseen, @taipalee.

Tervetuloa mukaan rötöstelemään!

MITÄ? Juristikerhon rötöstelyviikonloppu
MISSÄ? Koivuniemi
MILLOIN? Perjantai-sunnuntai 28.-30.7.
MIKSI? Rötöstely tekee hyvää
ILMO? 15 € / Hämiksen jäsen. Kide App

3. Hämäläis-Osakunnan Reserviläisten ampumaratapäivä Hälvälässä 29.7. sekä Koivuniemi-viikonloppu

HORes järjestää tänäkin vuonna vierailun Hälvälän ampumaurheilukeskuksen 150 m radalle. Ampumaratakäynnin lisäksi kerho viettää viikonloppua Koivuniemessä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen

4. Ilvesvaellus Isojärvellä 4.-6.8.

Tervetuloa Isojärven kansallispuiston maisemiin osallistumaan Hämäläis-Osakunnan historian neljännelle Ilvesvaellukselle elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-6.8.2023!

Ilvesvaellus on perinteisen Ilveshiihdon kesäinen ja hieman erähenkisempi pikkusisarus. Vaelluksella kuljetaan upeissa luontokohteissa ja kannetaan omat tavarat. Isojärven kansallispuisto sijaitsee Pirkanmaan Kuhmoisissa ja on erityisen tunnettu majavien muokkaamasta järviluonnostaan.

Vaellukselle voi osallistua, vaikka ei olisi laajempaa kokemusta vaeltamisesta entuudestaan. Kuitenkin on huomioitava, ettei erillistä huoltoautoa ole, joten vaeltajilla on syytä olla kohtuullinen peruskunto, realistinen käsitys omista voimista ja taidoista liikkua maastossa sekä kosolti reipasta ja positiivista mieltä matkassa.

Vaellukselle mahtuu 25 osallistujaa. Ilmoittautuminen on nyt auki!

Nähdään vaelluksella!

5. HOTin Koivuniemi-viikonloppu 4.-6.8.

☀️ WUHUU – ilmoittautuminen HOTin Koivuniemi-viikonloppuun 4.-6.8. on nyt auki!☀️

Koivuniemi on Hämäläis-Osakunnan omistama hulppea huvila Oitissa Hausjärven kunnassa, Etelä-Hämeessä (of course). HOT on yleensä järjestänyt Koivunimessä 1-2 kesäviikonloppua kerholaisilleen. Viikonloppuun on myös perinteisesti kuulunut vapaaehtoinen yhteislähtö jollekin lähilavalle. Tervetulleita ovat kaikki HOT, HO ja ex-HO!

Koivuniemestä löytyy…
💦💭 Rantasauna + aito suomalainen järvi
🛶 Mm. vene, suppilautoja, onkia, frisbeegolf, mölkky ja lautapelejä
🍽️ Perusvarusteltu moderni sisäkeittiö sekä iso grillikatos
🌷 Puusee
🥰 Hyvää seuraa

Suihkua tai vesivessaa ei toistaiseksi ole. Tarkempi kuvaus Koivuniemestä osakunnan verkkosivuilla.

Koivuniemestä löytyy nukkumasijat 40 henkilölle. Lisäksi telttamajoituksella yöpyjiä mahtuu vielä enemmän – ja siis miksei, telttaretki keskellä kauneinta kesää? Viikonloppuun ilmoittautuminen sisältää sänkypaikkavarauksen. Mikäli aiot telttailla, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

HOT tarjoaa viikonloppuna aamupuurot sekä ainakin yhdet lettukestit. Muut ruokailut ovat omakustanteisia. Lähimmälle kaupalle ja Oitin asemalle on matkaa noin kolme kilometriä. Suosittelemme sopimaan ruokaostoksista pienemmissä porukoissa, vaikka Telegramissa kyselemällä! Koivuniemestä voi ostaa juotavaa edullisesti, mutta myös omat saunajuomat ovat sallittuja.

Paikalle pääsee helposti taajamajunalla Riihimäeltä. Autokyytien tarjoamista/etsimistä helpottamaan on myös tehty oma excelinsä.

☀️ILMOITTAUTUMINEN☀️
Ilmoittautuminen 3.8. mennessä ilmolomakkeen kautta.

Kannattaa ehdottomasti lähteä kokemaan Hämiksen Koivuniemi! 😊

6. Yhteisosakuntalainen kesämökki 11.-13.8.

Yhteisosakuntalainen kesämökki tulee taas!☀️🏡

Tervetuloa viettämään yhteisosakuntalaista mökkiviikonloppua Västankvarniin 11.–13.8.2023.
Viikonloppuna on luvassa muun muassa rentoa hengailua, sitsit, saunomista, tansseja ja totta kai tutustumista uusiin tyyppeihin yli osakuntarajojen.

Tapahtuma järjestetään Nylands Nationin maatilalla, Västankvarnissa Inkoossa. OYV järjestää yhteiskuljetuksen bussilla perjantaina iltapäivällä ja takaisin sunnuntaina iltapäivällä. Paikan päälle pääsee myös omalla autolla. Järjestämme sitsien lisäksi myös aamupalan molemmille aamuille pientä maksua vastaan.

Mökkiviikonloppuun mahtuu mukaan noin 50 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittautuminen on nyt auki Kide.appissa

Mitä: Yhteisosakuntalainen mökkiviikonloppu
Missä: Västankvarn Gård, Västankvarnvägen 413, 10230 Inkoo
Hinta: n. 20–50 €