Viikkotiedote 8/2023

TIEDOTUSASIAT

1. Teeilta poikkeuksellisesti maanantaina 20.2.

Laskiaisen (muista yhteislähtö laskiaisriehaan!) vuoksi teeilta pidetään poikkeuksellisesti jo maanantaina 20.2. klo 19 alkaen. Tervetuloa!

2. Löytötavaroita haettavissa Ratinasta 13.-26.2.

Osakunnan 3. kerroksesta Ratinasta voi hakea löytötavaroita sunnuntaihin 26.2. asti, minkä jälkeen hakematta jääneet tavarat viedään kierrätyskeskukseen tai tekstiilikierrätykseen.

3. Tutkimus- ja gradustipendien haku

Julistettavaksi haetaan Oskari ja Siiri Vilamon rahaston sekä Hämäläisten ylioppilassäätiön

TUTKIMUS- JA GRADUSTIPENDIT 2023

Gradustipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa maisterintutkielmaa tekevät Hämäläis-Osakunnan nykyiset jäsenet

Tutkimusstipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa jatko-opintojaan harjoittavat Hämäläis-Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet
• muut henkilöt, jos tutkimus kohdistuu Hämeeseen

Hyvin perustellulle tutkimusstipendihakemukselle voidaan myöntää vuoden työskentelyn mahdollistava työskentelyapuraha.

Sähköinen hakujärjestelmä ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.hys.net

Hakuaika päättyy 28.2.2023 klo 24.00

TAPAHTUMAT

1. Hämäläiset pidot 11.3.

Hämäläisten viikko huipentuu jälleen osakunnan kakkosjuhlaan eli Hämäläisiin pitoihin! Tänä vuonna juhlamme isäntäkaupunkina toimii Päijät-Hämeen kruununjalokivi Lahti, missä Lahden Upseerikerho kestitsee meitä perinteisen hämäläisen pitopöydän antimilla. Maittavan ruoan lisäksi juhla lupaa meille viihdyttävää ohjelmaa, laulua sekä tanssia kansanmusiikin säestyksellä.

Pitokansan yhteiskuljetus lähtee Hämäläisten talolta Tavastian edestä (Urho Kekkosen katu 4–6) juhlapäivänä klo 11.10 ja saapuu Upseerikerholle (Upseerikerhonkatu 3, Lahti) alkuiltapäivästä. Juhlan jälkeen palaamme osakunnalle n. klo 21.30 ja käynnistämme vauhdikkaat neljän kerroksen jatkobileet, joita ei lannista kuin korkeintaan kevään nouseva aurinko. Sunnuntaipäivän virkistykseksi osakunnan emännistö tarjoilee silliaamiaisen klo 12 alkaen.

Avoin lipunmyynti alkaa pe 17.2. klo 13.00! HO fuksit 48 € / HO civikset 53 € / edustajat ja seniorit 65 € / sillis 10 €

Juhlan pukukoodi on kansallispuku tai tumma puku. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat halutessaan vuokrata kansallispuvun osakunnan kautta.

2. Hämiksen yhteislähtö laskiaisriehaan 21.2.!

Laskiaistiistaina 21.2 Ullanlinnanmäellä juhlitaan perinteistä Laskiaisriehaa. Kiinnostaako osallistuminen, mutta et tiedä kenen kanssa lähteä? Lähdetään riehaan yhdessä Hämis-porukalla! Yhteislähtö laskiaisriehaan lähtee 21.2 klo 12 Hämiksen 3. kerroksesta. Mukaan voi lainata Hämiksen pulkkia tai saapua paikalle ihan vaan katsastamaan menoa! Iltapäivän aikana päästään seuraamaan myös laskiaisriehan Akateemista mäenlaskukilpailua. Ullanlinnanmäelle kerääntyy opiskelijoita ympäri pääkaupunkiseutua. Pukukoodi on haalarit!

3. Rantalentopalloa Pasilan Biitsillä 23.2.

Kyllästyttääkö Helsingin talvi? Tekisikö mieli lämpimään ja valoisaan? Ei hätää! Torstaina 23.2. klo 18–19.30 mennään porukalla pelailemaan rantalenttistä Pasilan Biitsille Triplaan! Tämä tapahtuma ei ole säävarauksella, vaan tiedossa on tasaiset +26 astetta sisätiloihin luoduissa hiekkarantaolosuhteissa. Osallistuminen ei vaadi minkäänlaisia taitoja tai kokemusta rantalentopallon pelaamisesta, joten mukaan kannattaa ehdottomasti lähteä, jos ranta, lentis tai rantalentis osakuntaseurassa hiukkasenkaan kiinnostaa!

Kenttiä on varattu meille klo 18–19.30. Paikalle voi saapua joko yhteislähdössä, joka lähtee klo 17.10 osakunnalta Aulangosta (3. krs), tai omatoimisesti (ks. saapumisohjeet). Yhteislähdössä matkataan julkisilla, joten tarvitset A-vyöhykkeelle kelpaavan lipun.

Mukaan tarvitset rantalenttikseen soveltuvat vaatteet, ja lisäksi pyyhkeen/uima-asun, jos haluat saunoa pelailun jälkeen. Huomioithan, että omien eväiden, alkoholijuomien ja lasipullojen tuominen Biitsille on kielletty.

Osallistumismaksu on 8 €. Lipunmyynti alkaa huomenna ti 14.2. klo 13.00 ja päättyy ma 20.2. tai kun paikat ovat täynnä. Linkki lipunmyyntiin laitetaan Telegram-ryhmään ja verkkosivujen kalenteriin.

Lisätiedot liikuntavastaavilta:
Artturi Hiiro, 0451654755 / @artturihiiro
Ella Starck, 0440808741 / @ellastarck

4. Risteilysimulaattori(sitsit) lauantaina 25.2.

Tahtoisin gini tonicin, gini tonicin…

Tuliko déjà-vu? Kaipaatko jo Hämiksen pikkujouluristeilyä tai jäikö se kenties täysin kokematta? Meillä on sinulle ratkaisu!

Hämäläis-Osakunnan juhlavaliokunta toivottaa jokaisen osakuntalaisen lämpimästi tervetulleeksi vuoden ensimmäisille sitseille – tai siis vuoden ensimmäiselle risteilylle lauantaina 25.2! Illan kestävällä risteilyllä pääsemme nauttimaan lauluista, ruuista, juomista ja toistemme seurasta ilman merisairautta tai jännitystä siitä, ajaako Viking Line taas karille.

Risteilytunnelmaa nostattamassa on luonnollisesti risteilyemäntä, puhkikulutetut karaokehitit sitsilaulujen seassa, sekä risteilytyyliin paljon ohjelmanumeroita pitkin iltaa! Ainoastaan juomat erottavat sitsipöydän antimet risteilybuffetista – viini ei välttämättä ole yhtä laimeaa. Sitseille pääset pukeutumaan säihkyvimpään pikkumustaasi, rennoimpiin viikonloppulomavaatteisiisi tai opiskelijaristeilylle kuuluviin haalareihin!

Risteily aloitetaan alkumaljoilla klo 18:00 ja laivaan noustaan klo 18:30. Satamaan palataan klo 23:30 ja kaikki osakuntalaiset ovat tervetulleita jatkoille! Risteilylipun lunastat itsellesi 15/17 eurolla, riippuen valinnastasi alkoholillisen ja holittoman menun välillä. Kaikkien osakuntien jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Lipunmyynti alkaa Kide Appissa tiistaina 7.2. klo 13:00, olethan nopea! Lipunmyyntiin pääset tästä.

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

MITÄ? Risteilysimulaattori(sitsit)
MISSÄ? Laivaannousu Aulangolla (3. krs), risteily Osakuntabaarissa (2. krs), Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 25.2, alkumaljat klo 18:00, laivaannousu klo 18:30
MIKSI? Koska edellisestä risteilystä on jo ihan liian pitkä aika
DC? RISSE
LIPUT? Kide App ti 7.2. klo 13:00 Osakuntalainen: alkoholiton lippu 15 € / alkoholillinen lippu 17 €

5. Eduskuntavaalipaneeli keskiviikkona 1.3.

Hämäläis-Osakunnan Juristikerho järjestää perinteisen eduskuntavaalipaneelin osakuntamme jäsenille keskiviikkona 1.3.2023! Paneeliin on kutsuttu edustajat jokaisesta eduskunnassa päättyvällä kaudella toimineesta puolueesta, ja vetäjänä toimii Hämiksen civis Iida Silfverhuth. Paneelissa keskitytään opiskelijoille tärkeisiin kysymyksiin, ja osallistujat pääsevät myös itse esittämään kysymyksiä panelisteille.

Paneeli järjestetään Osakuntabaarissa klo 18:00 alkaen, ja osallistuminen on kaikille ilmaista. Paneelin jälkeen Juristikerho tarjoaa pientä naposteltavaa, eli kotiin ei kannata heti kiirehtiä!

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan eturivin poliitikoiden ajatuksia tulevista eduskuntavaaleista!

6. Hämäläiset sitsit 8.3.

Hämäläiset pidot pidetään lauantaina 11.3, mutta virittäydymme tunnelmaan jo keskiviikkona 8.3!

Hämäläis-Osakunnan toiseksi tärkein ja hienoin juhlaviikko juhlitaan maaliskuussa. Viikko huipentuu Hämäläisiin pitoihin lauantaina, mutta aloitamme juhlimisen jo keskiviikkona 8.3. Hämäläisten sitsien merkeissä. Sitseillä pääset virittäytymään hämäläiseen tunnelmaan, nauttimaan muiden osakuntalaisten seurasta sekä laulamaan ja juhlimaan kuten Hämeessä on tapana.

Alkumaljat kohotetaan osakunnan kolmannessa kerroksessa klo 18:30 ja pöytiin siirrytään klo 19:00 – olethan ajoissa paikalla! Dresscode on kiistanalainen cocktail osakuntanauhoineen, mutta mikäli haluat näyttää kotiseutuylpeytesi jo näillä sitseillä, olet varsin tervetullut pukemaan päällesi myös jotain hämäläistä.

Näille sitseille pääset osallistumaan Hämäläis-Osakunnan tai muun osakunnan jäsenenä holillisena 15 euron ja holittomana 13 euron hintaan. Tähän hintaan sisältyy maukkaat hämäläistyyliset ruuat (liha/kasvis/vegaani), laadukkaat alkoholilliset tai holittomat juomat ja vielä kaupan päälle erinomaiset jatkot, joissa pääset pitoja silmällä pitäen hiomaan vielä tanssiliikkeesi timanttisiksi! Paikkoja on rajoitetusti – olethan nopea!

Lipunmyynti alkaa Kide Appissa maanantaina 20.2. klo 13:00! Lipunmyyntiin pääset tästä.

Mikäli liput viedään nenäsi edestä nopeammin kuin hämäläinen tekee… no, mitään – ei hätää! Pääset osallistumaan jatkoille, kunhan sitsaajat nousevat pöydästä! Kaikki osakuntalaiset ovat tervetulleita.

Tätä et halua missata!

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin.

7. Excursio Lahteen 10.3.

Hämäläis-Osakunta on kutsuttu tutustumiskäynnille Lahteen! Lahti on muun muassa Suomen uusin yliopistokaupunki. Excursiolle suunnataan pitoviikon perjantaina, 10.3. Nyt on hyvä mahdollisuus päästä fiilistelemään Lahtea jo ennen lauantain pitoja!

Excursion ohjelma pitää sisällään tutustumisen Lahden yliopistokampuksen ja Helsingin yliopiston toimintaan ja tiloihin, tarkemman tutustumisen Lahden kaupunkiin sekä Lahden kaupungin tarjoaman lounaan! Excursion päätteeksi pääsemme vierailemaan visuaalisten taiteiden museossa Malvassa.

Matkaan lähdetään bussilla klo 9:30 osakunnan edestä, ja takaisin Helsingissä ollaan n. klo 17.

Excursio on osallistujille täysin ilmainen! Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 20.2. klo 12 nettilomakkeessa. Tätä hupia ei kannata jättää väliin, sillä tilaisuus on ainutkertainen!! Nähdään exculla!

8. Hämiksen ekskursio Hämeenlinnan approlle 16.3.

Hämäläis-Osakunnan Juhlavaliokunta ja Ohjelmavaliokunta järjestävät yhteistyössä ekskursion Hämeenlinnan approlle torstaina 16.3. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan perinteikkääseen tapahtumaan ja nauttia samalla rennosta ja hauskasta opiskelijatunnelmasta yhdessä muiden hämisläisten kanssa.

Hämeenlinna on monille hämisläisille rakas kotipaikka, mutta myös oma opiskelijakaupunkinsa, johon ehdottomasti kannattaa tutustua! Approt tulevat olemaan pienemmät kuin esimerkiksi viimeksi vierailtu Hämeenkadun appro, mutta tunnelmaa tästä tapahtumasta ei takuulla puutu – siitä pitää vähintäänkin Hämeenlinnan kasvatti, Hämiksen toiminnanohjaaja huolen.

Lipun hintaan Hämiksen kautta kuuluu appropassi ja yhteiskuljetus Hämikseltä Hämeenlinnaan ja takaisin. Yhteiskuljetus lähtee Hämäläis-Osakunnan edestä klo 15.30 ja takaisin lähdemme Hämeenlinnasta klo 03. Lipun (appropassi ja kuljetus) hinta riippuu osallistujien määrästä, mutta se tulee asettumaan välille 32-39 euroa.

Liput eivät ole vielä myynnissä, mutta paikkoja on enintään 26 ja jatkopaikkana toimii ensisijaisesti Amarillo ja toissijaisena Hohto! Approilla voit liikkua joko Hämis-porukalla tai omien menojesi mukaan – ei siis huolta, mikäli paras kaveri ei pääse mukaan reissuun.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 21.2. klo 12 Nettilomakkeella!

9. HO SKI goes Himos – nyt myös Winterfest 24.-26.3.

Olet ehkä jo kuullut Himoksesta, mutta oletko kuullut Winterfestistä? Himoksella taidettiin innostua Hämiksen kaukkariteemasta, ja nyt pääsemmekin nauttimaan talvifestareista Himos-reissun yhteydessä! Hämiksen laskettelureissulaiset pääsevät nyt nauttimaan myös alppifestareista laskettelun, paljuilun ja mökkibileiden sivussa.

Winterfest lupaa meille seuraavaa: “Tämä Suomessa ennennäkemätön konsepti yhdistää uudella mielenkiintoisella tavalla villit afterski- ja mökkibileet, laskettelun, livemusiikin sekä talviaktiviteetit. Olitpa etsimässä vuosisadan bileitä, festivaalirakkautta, uusia ystäviä tai suosikki artistisi live-showta, löydät sen varmasti Himos Winterfest 2023 tapahtumasta.”

HO SKI -reissu suuntautuu Himokselle 24.-26.3, ja reissulle mahtuu vielä mukaan! Matka on tällä hetkellä tarkentumassa enintään 90 € hintaan, johon sisältyy yöpyminen ja bussikuljetus – sekä tietenkin erinomainen seura!

Lisätietoja laskettelureissusta ja ilmoittautumisen löydät täältä.

10. Juristikerho goes Tartto 31.3.-2.4.

Hyvä osakuntaväki, se aika on taas täällä – Juristikerhon legendaarinen Tarton viikonloppu tuo auringonpilkahduksia harmaaseen lopputalveen! Juristikerho suuntaa maineelleen sopivasti Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina tunnettuun Tarttoon, ja kaikki hämisläiset on kutsuttu mukaan.

Matkaan lähdetään Helsingistä perjantaiaamuna 31.3, jolloin hyppäämme laivaan kohti Tallinnaa. Tallinnassa aloitamme päivän tunnettujen opiskelijahintaisten virvokkeiden hankkimisella ennen kuin käännämme nupit kaakkoon ja suuntaamme kohti Tarttoa. Tartossa majoitumme hotellimajoituksessa ja tutustumme mm. Tarton opiskelijakulttuuriin ja yöelämään legendaarisen Tarton appron muodossa. Takaisin kotiin palaamme sunnuntai-iltana 2.4. Osallistujille lähetetään tarkempi matkasuunnitelma myöhemmin.

Reissu tulee kustantamaan n. 90€, mutta lopullinen hinta tulee riippumaan osallistujamäärästä. Tästä johtuen hinta voi elää n. 10€. Osallistumismaksu sisältää laivakuljetukset Tallinnaan ja takaisin, bussikuljetukset Tallinnan ja Tarton välillä sekä majoituksen Tartossa. Ilmoittautuminen on sitova ja lomakkeen täyttämällä sitoudut maksamaan matkan eräpäivään 26.3.2022 mennessä. Matkan maksaminen on edellytys mukaan pääsemiselle. Tarkemmat maksutiedot ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä sunnuntaina 19.3.

Ilmoittautuminen reissuun alkaa Nettilomakkeella välittömästi!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä matkasta, voit olla suoraan yhteydessä Juristikerhon ulkoasiainvastaavaan Irene Vuolteeseen (kyllä, se sukunimi taipuu noin) Telegramissa @irenevuollet.

Tulevat kokoukset:

Hallituksen kokous 23.2.

Hallituksen kokous torstaina 23.2. klo 18 Hämäläis-Osakunnan kirjaston ryhmätyötilassa.

Osakunnan kokous 14.3.

Osakunnan kokous tiistaina 14.3. klo 18 osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Taidekerhon sääntömääräinen kevätkokous 20.2.

Hei ja tervetuloa taidekerhon kevätkokoukseen Sillanpäähän maanantaina 20.2. kello 18.30 eteenpäin. Kokouksessa käydään läpi edellisen vuoden toimintakertomus ja suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa. Kokouksen jälkeen on luvassa kerhon normaali tapaaminen. Tällä kertaa askartelemme magneetteja, tule mukaan tekemään omasi!

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Esityslistan hyväksyminen
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toiminnan suunnittelu
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Ulkoasiainvaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous 20.2.

Tervetuloa Ulkoasiainvaliokunnan kevätkokoukseen, kokoustamme maanantaina 20.2.2023 klo 18.30 Osakunnan 5. kerroksessa Hikiällä.

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Tulevan toiminnan suunnittelua
Keskustelu uuden ystävyysjärjestön hankkimisesta
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Kokousterveisin,
Ulkoministerit 2023
Alexia ja Elisa

Lynces Academicin sääntömääräinen kevätkokous 21.2.

Tervetuloa Lynces Academicin kevätkokoukseen käymään läpi sääntömääräiset asiat ja suunnittelemaan alkaneen vuoden toimintaa!

Aika: 21.2.2023 klo 18.00
Paikka: Sillanpää, Hämäläis-Osakunnan 5. kerros, Urho Kekkosen katu 4–6 D

Esityslista kalenteritapahtumassa

HOLin kevätkokous 21.2.

Hämäläis-Osakunnan Laulajien sääntömääräinen vuosikokous pidetään ti 21.2.2023 klo 18.00 etäkokouksena Zoomissa. Kokouksessa käsitellään vuosikokouksen sääntömääräiset asiat ja keskustellaan tulevista vuoden 2024 vuosijuhlista sekä muista mahdollisesti esille tulevista asioista. Esityslista löytyy myös 3. kerroksen ilmoitustaululta.

Kokouksen esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Kokouksen puheenjohtajan valinta
4. Kokouksen sihteerin valinta
5. Kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijan valinta
6. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
7. Tili- ja toimintakausi 2022
7.1 Toimintakertomuksen esittäminen ja hyväksyminen
7.2 Tilinpäätöksen vahvistaminen
7.3 Toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille
8. Tili- ja toimintakausi 2023
8.1 Toimintasuunnitelman hyväksyminen
8.2 Jäsenmaksun määrääminen kuluvalle toimintakaudelle
8.3 Talousarvion hyväksyminen
9. Ympäristösuunnitelman ja yhdenvertaisuussuunnitelman hyväksyminen
10. Vuosijuhlat keväällä 2024
10.1 Vuosijuhlamestarin valinta
11. Tulevan kevään tapahtumat
12. Muut esille tulevat asiat
13. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!

Tanssikerhon kevätkokous 21.2.

Hämäläis-Osakunnan Tanssikerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 21.2.2023 klo 18. Kokouspaikkana Osakuntabaari (2. krs.). Kokoukseen voi osallistua myös etänä Microsoft Teams -tapaamisen kautta.

Jos sinulla on ongelmia päästä Teams-kokoukseen, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen hamalais.osakunnan.tanssikerho@gmail.com.

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Kokousvirkailijoiden valinta
4.1. Puheenjohtaja
4.2. Sihteeri
4.3. Pöytäkirjan tarkastajat
4.4. Ääntenlaskijat
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2022 tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittäminen
7. Tilinpäätöksen 2022 vahvistaminen ja tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. HOTin toiminnan kehittäminen
9. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
10. Mahdolliset muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen

Ohjelmavaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous 22.2.

Tervetuloa ohjelmavaliokunnan kevätkokoukseen 22.2. klo 16. Kokous pidetään Hämäläis-Osakunnan 5. kerroksessa Hikiällä.

Esityslista kalenteritapahtumassa

Terveisin,
Helmiina Latvanen
Ohjelmavaliokunnan puheenjohtaja

Kokkikerhon sääntömääräinen kevätkokous 22.2.

Hei,
Tervetuloa Kokkikerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kerho kaipailee puheenjohtajaa ja muita toimijoita, kaikki osakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita!

Aika: 22.2.2023 klo 17
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 5. kerros, Hikiä

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2022 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Puheenjohtajan valinta
Varapuheenjohtajan valinta
Sihteerin valinta
Muiden virkailijoiden valinta
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Terveisin,
Irene Vuollet
Kokkikerhon hallitusvastaava

Pelikerhon sääntömääräinen kevätkokous 22.2.

Kokous keskiviikkona 22.2. klo 18 osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla. Kokouksessa käsitellään normaalit kevätkokoukselle kuuluvat asiat. Tarkka esityslista tulee nähtäville osakunnan ilmoitustaululle.

Pop-Klubbenin kevätkokous 22.2.

Pop-Klubbenin vuoden 2023 sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 22.02.2023 kello 18.15 Hämäläis-Osakunnan tiloissa Ratinassa, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki. Kevätkokouksessa vahvistetaan vuoden toimintasuunnitelma ja edellisen vuoden vuosikertomus. Lisäksi käsitellään ja tarvittaessa päätetään kerhon sääntömuutosasioista liittyen esimerkiksi viestintään ja kerhon nimeen. Kaikki Hämäläisen osakunnan jäsenet sekä Pop Klubben jäsenbändit ovat lämpimästi tervetulleita!

Ps. Pop-Klubbenin löydät Telegramista

Terveisin,
Aki Malinen
Pop-Klubben PJ 2023
Telegram: @Maaki

Viestintävaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous 23.2.

Aika: torstai 23.2.2023 kello 18.00
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 5. kerros, Sillanpää

Lämpimästi tervetuloa Hämäläis-Osakunnan viestintävaliokunnan sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Alta löydät kokouksen esityslistan.

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Tulevan viestinnän suunnittelua
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Terveisin,
Emilia Mannersalo
Viestintävaliokunnan puheenjohtaja

HOPS kevätkokous 23.2.

HOPSista päivää, kiinnostaako paneminen osakunnalla?

Tervetuloa HOPSin kevätkokoukseen

Aika: To 23.2.2023 klo 18.00
Paikka: Aulanko, Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Urho Kekkosen katu 4–6 D

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

-Niko Molin

Äijäkerhon kevätkokous 27.2.

Äijäkerho pitää kevätkokouksen ma 27.2. klo 17-18 Sillanpäässä. Esityslistalla vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen ja vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen, sekä tulevien tapahtumien suunnittelu!

Fuksivaliokunnan kevätkokous 27.2.

Hei ja tervetuloa Fuksivaliokunnan kevätkokoukseen maanantaina 27.2.2023 klo 18 Osakunnan 2. kerrokseen Osakuntabaariin.

Esityslista kalenteritapahtumassa

Terveisin,
Peppiina Heikkilä ja Lotta Putkiranta
Fuksivaliokunnan puheenjohtajat

Viiniseuran sääntömääräinen kevätkokous 27.2.

Tervetuloa viiniseuran kevätkokoukseen, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä suunnitellaan kauden toimintaa.

Aika: 27.2.2023 klo 18:00
Paikka: Hämäläis-Osakunta, 3. kerros, Ratina

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Tulevien tapahtumien suunnittelu
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

SnookerHO:n sääntömääräinen kevätkokous 27.2.

Aika: 27.2.2023 klo 20.00
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 4. kerros, Hunninko

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Biljarditurnauksen suunnittelu
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Juhlavaliokunnan kevätkokous 28.2.

Tervetuloa Juhlavaliokunnan kevätkokouseen tiistaina 28.2.2023 klo 18:00. Kokous pidetään viidennessä kerroksessa Sillanpäässä.

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Menneiden tapahtumien läpikäynti
Tulevien tapahtumien suunnittelu
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Terkuin,
Jani Mäenpää
Juhlavaliokunnan puheenjohtaja

Boheemiseuran kevätkokous 28.2.

Boheemiseuran kevätkokous 28.2. klo 19 Zoomissa.

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Tulevan toiminnan suunnittelua
Keskustelu uuden ystävyysjärjestön hankkimisesta
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Tilavaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous 28.2.

Tervetuloa tilavaliokunnan kevätkokoukseen 28.2. klo 19.30. Kokous pidetään Hämäläis-Osakunnan 5. kerroksessa Hikiällä.

Esityslista:
Kokouksen avaaminen
Kokouksen päätösvaltaisuus
Työjärjestys
Kokousvirkailijoiden valinta
Ilmoitusasiat
Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
Muut esille tulevat asiat
Kokouksen päättäminen

Terveisin,
Essi Korhonen, Huoneistomestari

Mimmikerhon sääntömääräinen kevätkokous 28.2.

Tervetuloa Hämäläis-Osakunnan Mimmikerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.2. klo 19.30!

Kokous pidetään Ratinassa, osakunnan kolmannessa kerroksessa. Kokouksessa on mahdollista päästä suunnittelemaan ja vaikuttamaan tämän vuoden toimintaan, joten kannattaa ihmeessä tulla paikalle.

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2022 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2023 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Vuoden 2023 toiminnan suunnittelu
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Viikoittain toistuvat:

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on tarjolla eväitä ja lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu viikoittain Sillanpäässä osakunnan 5. kerroksessa klo 18.30 alkaen.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band treenaa maanantaisin klo 19 – 21 Punaisessa Myllyssä (4. krs). Jos sinua kiinnostaisi soittaa big bandissä, tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja saa sähköpostilla hos@hamalais-osakunta.fi tai Facebookin tai IG:n kautta @hosbigband

Tiistaisin HOLin kuorotreenit

Hämäläis-Osakunnan Laulajat treenaa tiistaisin klo 18-21 Punaisessa Myllyssä. Kuoron koelaulut järjestetään syksyisin ja keväisin kauden alussa. Jos koelaulut ehtivät mennä ohitse mutta haluaisit päästä mukaan, voit ottaa yhteyttä hol.rekrytointi@gmail.com. Kuoron toimintaa voi seurata Facebookissa tai Instagramissa @holchoir.

Tiistaisin teeilta

Teeillassa klo 19 alkaen osakunnan 3. kerroksessa aina vaihtuva osakunnan toimija – valiokunta tai kerho – tarjoilee naposteltavaa, herkkuja ja mahdollista ohjelmaa. Teeilta on matalan kynnyksen tapahtuma, johon voit tulla piipahtamaan tai viettämään aikaa pidemmäksi aikaa!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu pelaamaan lautapelejä keskiviikkoisin klo 18 alkaen osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.