Viikkotiedote 9/24

TIEDOTUSASIAT

2024 Tutkimus- ja gradustipendihaku auki 5.2. – 29.2.

Julistettavaksi haetaan Oskari ja Siiri Vilamon rahaston sekä Hämäläisten ylioppilassäätiön TUTKIMUS- JA GRADUSTIPENDIT 2024

Gradustipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa maisterintutkielmaa tekevät Hämäläis-Osakunnan nykyiset jäsenet

Tutkimusstipendejä ovat oikeutetut hakemaan
• Helsingin yliopistossa jatko-opintojaan harjoittavat Hämäläis-Osakunnan nykyiset ja entiset jäsenet
• muut henkilöt, jos tutkimus kohdistuu Hämeeseen

Hyvin perustellulle tutkimusstipendihakemukselle voidaan myöntää vuoden työskentelyn mahdollistava työskentelyapuraha.

Sähköinen hakujärjestelmä ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.hys.net
Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 24.00

Kesäisäntähaku auki 11.4. asti

Kesäisäntä Oittiin – kesä-, heinä- tai elokuuksi 2024.

Kesäisäntiä valitaan yksi jokaiselle kesäkuukaudelle (kesä, heinä, elo), ja tänä aikana kesäisännän oletetaan olevan tavoitettavissa kesäpaikalta. Kesäisännän vastaa toimikautensa ajan osakunnan kesäpaikan käytöstä, osakuntalaisten ja muiden vieraiden palveluista sekä kesäpaikan kunnossapidosta, siisteydestä ja kulunvalvonnasta yhdessä osakunnan kesäpaikkavastaavan kanssa Hämäläis-Osakunnan ohjeiden mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan Hämäläisten ylioppilassäätiön toimistoon 11.4.2024 mennessä joko kirjallisesti tai sähköpostitse riikka.kauramaki@hys.net. Osakunnan hallitus tekee suositukset säätiölle, joiden perusteella säätiö valitsee kesäisännät.

Osakunnan hallitus arvioi hakemuksia seuraavien seikkojen perusteella:
1) Hakijan tuntemus Koivuniemestä ja osakunnan toiminnasta,
2) Hakijan motivaatio tehtävään,
3) Hakijan käytettävyys kesäkuukausina,
4) Muut mahdolliset toimenkuvaan liittyvät seikat
 
Lisätietoja työstä saa:
Kesäpaikkavastaavilta
– Michaela Kiianmies puh. 041 493 8547 michaela.kiianmies@gmail.com
– Ismo Uusitalo puh. 045 124 3945 ismo.uusitalo11@gmail.com
Osakunnan toiminnanohjaajalta
– Olavi Pakola puh. 040 152 4988 (päivystysaikoina) toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi

Tutustu myös osoitteeseen

HOResin pitoviikon ampumakilpailu 11.3. alkaen

HOResin järjestämä pitoviikon ampumakilpailu on jälleen likellä. Kerho tarjoaa patruunat, joten osallistuminen on täysin ilmaista. Voittajat julkistetaan pidoilla. Lisätietoja seuraa tulevissa viikkotiedotteissa.

TAPAHTUMAT

Hämäläis-karjalainen piirakkailta 29.2.

Oletko aina halunnut tehdä lähempää tuttavuutta EU:nkin tunnustaman perinneherkun, karjalanpiirakan, valmistamisen kanssa? Kulttuurivastaavat laajentavat fokustaan korkeakulttuurin lisäksi kansan (ja muiden osakuntien) pariin ja kutsuvat kaikki nauttimaan objektiivisesti maailman parhaan paistopistetuotteen valmistamisesta. Tervetuloa siis perehtymään karjalanpiirakanrypytyksen saloihin hämäläis-karjalaisessa seurassa karkauspäivänä 29.2. klo 17 eteenpäin!

Tapahtuma on ilmainen ja se järjestetään poikkiosakuntalaisittain yhteistyössä Karjalaisen osakunnan kanssa. Rypytys suoritetaan Hämiksen Mämmilässä, josta siirrymme nauttimaan aikaansannoksistamme Aulangolle. Tarjolla on myös gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto, ilmoitathan erityisruokavalioista erikseen tällä lomakkeella. Mukaan mahtuu ensimmäiset kymmenen ilmoittautunutta.

Mahdollisissa kysymyksissä voit laittaa viestiä Hämiksen kulttuurivastaaville Arminille (tg @ArminKellomaki) tai Irenelle (tg @irenevuollet). Nähdään Mämmilässä!

Sahdinpano + olutmaistelu 2.3.

Hämäläisten pitojen lähestyessä osakunnan kerho Panoseura panee perinteistä pitosahtia Hikiällä lauantaina 2.3.! Tänä vuonna sahdinpanon yhteydessä kulttuurivastaavat järjestävät pienimuotoisen olutmaistelun.

Kutsumme kaikki oluesta kiinnostuneet osakuntalaiset Hikiälle, osakunnan 5. kerrokseen, klo 13 alkaen! Tapahtuma on ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta tarjoilujen arvioimiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan myös ilmoittautumisia. Tapahtuma ei vaadi ennakkotietoa oluenpanosta taikka oluesta ylipäätänsä. Sahti on Hämeen perinnejuoma, johon kannattaa ehdottomasti tutustua 🍻   Tarjolla on luonnollisesti myös alkoholittomia vaihtoehtoja 🥂

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa Telegramissa kulttuurivastaava Irenelle.
Linkki ilmoittautumiseen

Juristikerhon pakettimatkasitsit 2.3.

Viimeinen kuulutus Jurreairin lennolle 4324 Pattayalle! 🌞
Juristikerho kutsuu hämisläisiä ikimuistoiselle all-inclusive -pakettimatkalle maailman ympäri. Tämän reissun aikana pääsette kokemaan niin Thaimaan neonvaloiset yöt, Kanariansaarten jalkoja polttelevat hiekkarannat kuin Tallinnan sataman mielenkiintoiset nähtävyydetkin. Kokeneet matkaoppaamme johdattavat teidät ikimuistoiselle elämykselle lauantaina 2.3.2024.

Pakettimatka sisältää kaiken, mitä voisitte lomallanne tarvita. Hintaan kuuluvat kokkimme loihtimat maukkaat ateriat, eikä juomistakaan tarvitse maksaa lisähintaa. Takaamme, että tarjoilu on suomalaiseen makuun, eikä liian tulista murkinaa tarvitse pelätä. Myös viihdetarjoilu järjestetään talon puolesta, joten voitte nauttia pakettimatkastanne ilman stressin häivää. Laittakaa siis sukat ja sandaalit jalkaanne ja lähtekää ikimuistoiselle pakettimatkalle!

Sitsit alkavat klo 18.30 alkumaljoilla, ja sitsipöytään siirrymme klo 19. All-inclusive deluxe-paketin hinta on edullinen 15 euroa.
Lipunmyynti on auki KideAppissa. Ole tarkkana, sillä paikkoja tälle reissulle on rajoitettu määrä.

MITÄ? Juristikerhon pakettimatkasitsit 🌴
MISSÄ? Myllyssä (4. krs). Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 2.3.2024. klo 18.30
MIKSI? Olet ansainnut lomaa!
DC? Pakettimatka
LIPUT? KideApp torstaina 15.2. klo 13:00.

Paints and Wines- ilta 6.3.

Taidekerho järjestää Paints and Wines- illan abstraktilla teemalla osakuntabaarissa keskiviikkona 6.3 klo 18–21.30. Ilmoittautumislomake sekä lisäinfoa kyseisestä tapahtumasta tulee maanantain 26.3. aikana Hämiksen Telegram-ryhmään sekä Taidekerhon omaan WhatsApp-ryhmään.

Pre-naistenpäivän spa-ilta 6.3.

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi ja juhlistamaan naisten päivää hieman etuajassa Mimmikerhon järjestämään spa-iltaan! Tätä ihanaa rentoutumishetkeä vietetään 6.3. Klo 19 alkaen Hämiksen saunatiloissa (5.krs). Mimmikerho tarjoaa tapahtumaan erilaisia kauneudehoitotuotteita sekä pientä syötävää ja juotavaa. Myös sauna toivottavasti lämpeää.

Haluamme myös muistuttaa että kerhon nimestä huolimatta Mimmikerhon toiminta ei ole mitenkään sukupuoleen sidottua vaan avointa kaikille hämisläisille! 

Hämäläiset sitsit 13.3.

Hämäläisten viikko huipentuu pitoihin, mutta sitä ennen hämäläistä juhlatunnelmaa pääset kokemaan keskiviikkona 13.3. Myllyssä pidettävillä sitseillä!

Mukaan pääset Hämäläis-Osakunnan tahi muun osakunnan jäsenenä 15€ hintaan. Hintaan kuuluu kolmen lajin sitsi-illallinen, alkoholilliset tai holittomat juomat – puhumattakaan jatkojen tanssilattiasta, jossa pääset harjoittamaan tanssijalkaa lauantain pääpäivää varten.
Pukukoodina toimii siisti sitsiasustus (jotkut tuppaavat “cocktail”-asuksi kutsumaan) tai valitsemasi hämäläinen asu, sekä osakuntanauha. Asuksi riittää esimerkiksi siistit housut ja kauluspaita tai siisti mekko.
Ilta alkaa alkumaljoilla Aulangolla jo kello 18.30, mutta varsinaiset sitsit alkavat pöytiin siirtymisellä 19.00. Tulethan kuitenkin ajoissa paikalle, niin muiden ei tarvitse harrastaa tuolileikkiä kun ujuttaudut keskelle pöytää.
Sitsien aikana on luvassa myös hämäläisteemaista ohjelmaa, joten näitä sitsejä et halua jättää välistä! Jos kuitenkin lippu menee suun edestä, älä huoli, sillä jatkoille ovat tervetulleita kaikki osakuntalaiset normaalien sääntöjen mukaisesti.

MITÄ? ❤️🤍 Hämäläiset sitsit ❤️🤍
MISSÄ? Aulanko (3. kerros) sekä Mylly (4. kerros), Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Keskiviikkona 13.3., alkumaljat 18.30, pöytiin siirtyminen 19.00
MIKSI? Hämäläisyyttä ei voi koskaan olla liikaa
DC? Hämäläisyys / “Cocktail”, osakuntanauha
LIPUT? Kide.app ke 28.2. klo 13.00, 15€, osakuntalaisille

Hämäläiset pidot 16.3.

Hämäläisten viikko huipentuu lauantaina 16.3. osakunnan kakkosjuhlaan eli Hämäläisiin pitoihin!

Tänä vuonna juhlamme isäntäkaupunkina toimii Suomen vanhimpana sisämaakaupunkina, Etelä-Suomen läänin pääkaupunkina ja Kanta-Hämeen maakunnan keskuksenakin tunnettu Hämeenlinna! Hämeenlinnan ylpeys, itse Hämeen linna luo hämisläisille historialliset puitteet tälle perinteikkäälle juhlalle. Juhlan aikana nautitaan hyvästä ruuasta, musiikista, tanssista ja erinomaisesta seurasta!

Pitokansan yhteiskuljetus lähtee Hämäläisten talolta Tavastian edestä (Urho Kekkosen katu 4–6 D) juhlapäivänä klo 11:15. Ethän myöhästy, sillä bussi ei odota! Kuljetus saapuu Linnalle alkuiltapäivästä ja osakunnalle palataan n. klo 21:30. Osakunnalla luvassa on neljän kerroksen jatkobileet, joissa päästään nauttimaan Hämiksen bileiden parhaista elementeistä emännistön yöruoalla ja HOS Big Bandin tanssittavalla esityksellä höystettynä!

Sunnuntaipäivän virkistykseksi osakunnan emännistö tarjoilee silliaamiaisen klo 12 alkaen. Silliksestä pääset nauttimaan 10 euron rahallisella panostuksella.

Juhlan pukukoodi on kansallispuku tai tumma puku. Hämäläis-Osakunnan jäsenet voivat halutessaan vuokrata kansallispuvun osakunnan kautta – seuraathan tiedotuskanavia tähän liittyen!

Liput Hämäläisille pidoille kustantavat tänä vuonna syksyllä 2023 tai keväällä 2024 osakuntaan liittyneiltä fukseilta 45 €, Hämiksen civiksiltä 55 € ja senioreilta, edustajilta ja muilta vierailta 67 €. Pidoilla on vuosittain sama haalarimerkki (jossa ei ole vuosilukua), joka kustantaa 2 €.

KideApp-lipunmyynti alkaa perjantaina 2.2. klo 13:00!

Hiirenloukku-teatteriekskursio Helsingin kaupunginteatterissa 2.4.2024

Lähde mukaan kokemaan huima murhamyysteeri opiskelijaystävälliseen hintaan!

Dekkarikuningatar Agatha Christien Hiirenloukku sijoittuu nostalgiseen 1950-luvun Englantiin. Vuonna 1952 Lontoossa ensi-iltansa saanut teos on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, kiistaton klassikko ja käsittämättömän suosittu teatteri-ilmiö. Nyt tämä hyytävä jännitysnäytelmä nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa.

Mollie ja Giles ovat nuori, onnellinen pariskunta. Heillä on edessään aivan erityinen päivä, he ovat avaamassa Monkswellin täysihoitolaa vanhaan perintökartanoon keskelle maaseudun rauhaa. Kun kaikki on valmista asiakkaita varten, iskee lumimyrsky ja sekoittaa suunnitelmat. Samaan aikaan radiossa poliisi tiedottaa Lontoossa tapahtuneesta murhasta, jonka tekijää etsitään.

Kun asiakkaat lopulta pääsevät myrskyn läpi kartanon lämpöön, tunnelmallinen täysihoitola herää eloon. Mollie ja Giles saavat palveltavakseen vaativan vierasjoukon, eivätkä kaikki tunnu tulevan toimeen keskenään. Juuri ennen kuin lumi saartaa kartanon ja tukkii tiet, paikalle saapuu poliisi varoittamaan murhaajasta, joka on jättänyt viestin: seuraava uhri löytyy Monkswellin täysihoitolasta.

Kuinka murhaaja pääsee lumimyrskyn keskeltä kartanoon? Vai onko hän jo siellä?
Lisätietoja: https://hkt.fi/esitykset/hiirenloukku/

HUOM: Liput ovat opiskelijalippuja, joten osallistujilla on oltava voimassa oleva opiskelijakortti.
MITÄ: Hiirenloukku
MISSÄ: Helsingin kaupunginteatterin suuri näyttämö – Eläintarhantie 5
MILLOIN: Tiistaina 2.4. klo 18.30 (Tapaamme aulassa klo 18.00)
DC: Siisti pukeutuminen
Miksi: Koska teatteri on parasta!
Lisätiedot kulttuurivastaavilta.
Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 28.2. klo 12 kide.apissa

Juristikerho goes Tartto 12.-14.4.

Hyvä osakuntaväki, se aika on taas täällä – Juristikerhon legendaarinen Tarton viikonloppu tuo auringonpilkahduksia tänä vuonna alkukevääseen! Juristikerho suuntaa maineelleen sopivasti Viron kulttuurin ja sivistyksen pääkaupunkina tunnettuun Tarttoon, ja kaikki hämisläiset on kutsuttu mukaan.

Matkaan lähdetään Helsingistä perjantaiaamuna 12.4., jolloin hyppäämme laivaan kohti Tallinnaa. Tallinnassa aloitamme päivän tunnettujen opiskelijahintaisten virvokkeiden hankkimisella ennen kuin käännämme nupit kaakkoon ja suuntaamme kohti Tarttoa. Tartossa majoitumme hotellimajoituksessa. Perjantaina pääsemme tutustumaan tarttolaiseen klassikkoon eli olutpöytään paikallisten ystäviemme kanssa! Lauantaina pääsemme tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä kenties myös yöelämään jo legendan aseman saaneen Tarton appron muodossa. Takaisin kotiin palaamme sunnuntai-iltana 14.4. Osallistujille lähetetään tarkempi matkasuunnitelma myöhemmin, mutta ulkoasiainvastaava avaa mahdollisuuksien mukaan reissun yksityiskohtia jo etukäteen.

Reissu tulee kustantamaan n. 90€, mutta lopullinen hinta tulee riippumaan osallistujamäärästä. Tämän vuoksi hinta voi elää n. 15€. Osallistumismaksu sisältää laivakuljetukset Tallinnaan ja takaisin, bussikuljetukset Tallinnan ja Tarton välillä sekä majoituksen Tartossa. Huomioithan, että perinteisesti paikalliset ystävyysosakunnat ovat jälkikäteen laskuttaneet joitain kuluja ruokailuista ja olutpöydästä. Ilmoittautuminen on sitova ja lomakkeen täyttämällä sitoudut maksamaan matkan eräpäivään 5.4.2024 mennessä. Matkan maksaminen on edellytys mukaan pääsemiselle. Tarkemmat maksutiedot ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen päätyttyä 7.3.2024. Maksujärjestelyistä voit tarvittaessa sopia Juristikerhon taloudenhoitajan kanssa. 

Ilmoittautuminen reissuun alkaa Nettilomakkeella välittömästi! Ilmoittautumiseen pääset tästä.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai huolia matkasta, voit olla suoraan yhteydessä Juristikerhon ulkoasiainvastaavaan Anne Penttilään Telegramissa @djpentaila. Tarton matka on hauska ja rento tapa tutustua ystävyysosakuntiin ja reissun päältä löytyy taatusti uusia ystäviä! Mukaan kannattaa siis ehdottomasti lähteä myös ensikertalaisena tai Hämis-fuksina <3

MITÄ? Juristikerho goes Tartto
MISSÄ? Tyhmä kysymys
MILLOIN? Perjantai-sunnuntai 12.4.-14.4.
MIKSI? Koska osakunnan legendaarisin excursio
ILMO? HETI-6.3. Nettilomakkeella

TULEVAT KOKOUKSET

Äijäkerhon kevätkokous 26.2.

Tervetuloa äijäkerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 26.2.2024 Hikiälle klo 18. 
 
Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen 
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2024 toiminnan suunnittelu ja toimintasuunnitelman laatiminen
8. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
9. Muut esiintulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen
 
Ilta jatkuu kokouksen jälkeen pokerilla ja tapahtumassa on tarjoilua kerhon puolesta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki pokerista tai äijäkerhon toiminnasta kiinnostuneet!

Lynces Academicin kevätkokous 26.2.

Lynces Academicin sääntömääräinen kevätkokous 26.2.

Tervetuloa Lynces Academicin kevätkokoukseen käymään läpi sääntömääräiset asiat ja suunnittelemaan alkaneen vuoden toimintaa!
Aika: 26.2.2024 klo 21.00
Paikka: Zoom-etäyhteys, https://helsinki.zoom.us/j/63971200687

Esityslista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Boheemiseuran kevätkokous 27.2.

Aika: 27.2.2024 klo 18.00
Paikka: Etänä Zoomissa, Zoom-linkki
Zoom passcode: 101010

Boheemiseuran sääntömääräinen kevätkokous
Esityslista:

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
 7. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
 8. Tulevien tapahtumien suunnittelu ja ideointi
 9. Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Ompeluseuran kokous 27.2.

Hämäläis-Osakunnan Ompeluseura pitää kokouksen tiistaina 27.2.2024 klo 16.00 etäkokouksena.

Etäosallistumislinkki lähetetään Ompeluseuran Whatsapp-ryhmään ennen kokousta. Linkin voi myös pyytää allekirjoittaneelta Ompeluseuran sihteeriltä: Telegram @artturihiiro, puh. +358451654755.

Ompeluseuran toiminta on tarkoitettu kaikille hämisläisille. Tässä kokouksessa muun muassa suunnitellaan tulevia Ompeluseuran tapahtumia ja voidaan valita uusia virkailijoita. Tule siis matalalla kynnyksellä mukaan etenkin, jos kiinnostaa kuulla kerhon tulevasta toiminnasta, ideoida tapahtumia tai ryhtyä virkailijaksi!

Asialista:
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Uusien vuoden 2024 virkailijoiden valinta
7. Tulevien tapahtumien suunnittelu
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

OVK kevätkokous 28.2.

Hämäläis-Osakunnan ohjelmavaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous
Aika:     keskiviikko 28.2.2024 klo 18:00
Paikka: Hämäläis-Osakunnan 3. kerros, Aulanko/Ratina

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Kokouksen päätösvaltaisuus
 3. Työjärjestys
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen (Liite A)
 7. Vuoden 2024 toiminnan suunnittelu ja toimintasuunnitelman täydentäminen
 8. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen (Liite B)
 9. Muut esille tulevat asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Juristikerhon kevätkokous 28.2

Kutsu Hämäläis-Osakunnan Juristikerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen
Aika: Keskiviikko 28.2.2024 klo 18.00
Paikka: Hikiä, Hämäläis-Osakunnan 5. krs.

Kokouksen esityslista:
1 § Kokouksen avaus 
2 § Laillisuus ja päätösvaltaisuus 
3 § Kokouksen työjärjestys 
4 § Edellisen kokouksen pöytäkirja 
5 § Posti 
6 § Talousasiat
7 § Vuoden 2023 tilinpäätöksen vahvistaminen
8 § Vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2023 tilivelvollisille
9 § Vuoden 2023 toimintakertomuksen hyväksyminen
10 § Vuoden 2024 toimintasuunnitelman hyväksyminen
11 § Menneet tapahtumat
12 § Tulevat tapahtumat
13 § Excuasiat 
14 § Opintoasiat 
15 § Muut esille tulevat asiat 
16 § Seuraava kokous 
17 § Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa kokoukseen!

Luontokerhon kevätkokous 28.2.

Tervetuloa Luontokerhon sääntömääräiseen kevätkokoukseen Hämäläis-Osakunnalle. Kokous järjestetään 28.2. kello 17.00, paikka Aulanko osakunnan 3. kerroksessa.
1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Uusien vuoden 2024 virkailijoiden valinta
7. Vuoden 2023 toimintakertomuksen vahvistaminen
8. Vuoden 2024 toimintasuunnitelman vahvistaminen
9. Tulevien tapahtumien suunnittelu
10. Muut esille tulevat asiat
11. Kokouksen päättäminen

UAV kevätkokous 29.2.

Ulkoasiainvaliokunnan sääntömääräinen kevätkokous
Aika: Torstai 29.2 klo 18:00
Paikka: Aulangossa / Zoomissa

Kokouksessa käsitellään mm. Edellisen vuoden toimintakertomus, kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaa ja toimintaa.
Lisätietoja ja zoom-linkki Telegram: @kalle0001

VIIKOITTAIN TOISTUVAT

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu klo 18.30 eteenpäin Sillanpäässä (5. krs). Ajankohtaisimman ja yksityiskohtasimman tiedon taidekerhon ohjelmasta löydät WhatsApp-ryhmästä.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band harjoittelee maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä (4. krs).

Tiistaisin teeilta

Teeillassa tarjoillaan vaihtuvaa ruokaa/naposteltavaa ja tutustutaan osakuntalaisiin matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan klo 19 alkaen osakunnan kolmanteen kerrokseen!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 alkaen pelaamaan lautapelejä osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.
Viikoittaiset peli-illat ovat hyvä mahdollisuus tulla pelaamaan monenlaisia hauskoja lauta- ja korttipelejä matalalla kynnyksellä.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot jatkuvat jälleen torstaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautumislomake
Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

PÄIVYSTYSAJAT

Maanantai 26.2. 
10-13 ja 17-19 sihteeri
Tiistai 27.2.
15:00  –  18:00 sihteeri
13:00  –  16:00 taloudenhoitaja
12:00  –  20:00 toiminnanohjaaja
Keskiviikko 28.2.
10:00  –  13:00 sihteeri
12:00  –  20:00 toiminnanohjaaja
Torstai 29.2.
12:00  –  20:00 toiminnanohjaaja
16:00  –  17:00 sihteeri
Perjantai 1.3.
13:00  –  16:00 taloudenhoitaja

___________________________

Hei osakuntalainen!

Tavallisesti maanantaisin ilmestyvästä viikkotiedotteesta löydät tärkeimmät tiedotusasiat, ajankohtaiset tapahtumat ja viikoittaisten vakiovuorojen tiedot samasta paikasta.

Risut ja ruusut viikkotiedotteesta pyydämme osoitteeseen viikkotiedote@hamalais-osakunta.fi.

Liity ihmeessä myös Hämäläis-osakuntalaiset –Facebook-ryhmään sekä Telegram-ryhmiin Hämäläis-Osakunta ja Hämiksen tiedotus.

Lisää tietoa osakunnasta ja osakunnan toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.hamalais-osakunta.fi tai kysymällä sähköpostilla info@hamalais-osakunta.fi. Perille Hämäläis-Osakunnalle löydät seuraamalla tätä ohjetta.

Jos haluat erota sähköpostilistalta, lähetä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi ja kirjoita viestikenttään: unsubscribe ho-tiedotus [oma sähköposti]

Yliopiston helpdeskin ohjeistus sähköpostilistalta eroamiselle.