Viikkotiedote 14/2023

TIEDOTUSASIAT

1. Kesäisäntähaku 2023

PALVELUKSEEN HALUTAAN

Kesäisäntä Oittiin – kesä-, heinä- tai elokuuksi 2023.

Kesäisäntiä valitaan yksi jokaiselle kesäkuukaudelle (kesä, heinä, elo), ja tänä aikana kesäisännän oletetaan olevan tavoitettavissa kesäpaikalta.

Kesäisännän vastaa toimikautensa ajan osakunnan kesäpaikan käytöstä, osakuntalaisten ja muiden vieraiden palveluista sekä kesäpaikan kunnossapidosta, siisteydestä ja kulunvalvonnasta yhdessä osakunnan kesäpaikkavastaavan kanssa Hämäläisten ylioppilassäätiö sr:n ohjeiden mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan Hämäläisten ylioppilassäätiön toimistoon 11.4.2023 mennessä joko kirjallisesti tai sähköpostitse riikka.kauramaki@hys.net. Osakunnan hallitus tekee säätiölle suositukset, joiden perusteella säätiö valitsee kesäisännät.

Osakunnan hallitus arvioi hakemuksia seuraavien seikkojen perusteella:
1) Hakijan tuntemus Koivuniemestä ja osakunnan toiminnasta,
2) Hakijan motivaatio tehtävään,
3) Hakijan käytettävyys kesäkuukausina,
4) Muut mahdolliset toimenkuvaan liittyvät seikat

Lisätietoja työstä saa:
Kesäpaikkavastaavalta Michaela Kiianmies (puh. 041 493 8547 michaela.kiianmies@gmail.com) tai Ismo Uusitalo (puh. 045 124 3945 ismo.uusitalo11@gmail.com)                                
Osakunnan toiminnanohjaajalta Anne Penttilä puh. 040 152 4988 toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi

Tutustu myös osoitteeseen www.hamalais-osakunta.fi/toiminta/kesapaikka-koivuniemi

2. Esiintyjiä Hämiksen bändikämpän avajaisiin 12.5.

Bändikämppä ollaan saamassa käyttöön ja on aika suunnata katseet avajaisiin. Hämiksen bändikämpän avajaisia vietetään 12.5. klo 18 alkaen. Avajaisten teemana on OPEN STAGE, jossa halukkaat bändit ja artistit pääsevät esiintymään. Nyt etsitään esiintyjiä avajaisten Open Stagelle. Ilmoita itsesi ja/tai bändisi mukaan oheisen lomakkeen avulla. Esiintyä voit joko yksin tai bändin kanssa. Open stagelle pyydetään ilmoittautumaan etukäteen lomakkeen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta: Aki TG @Maaki ja Helmiina TG @helmiinalatvanen

TAPAHTUMAT

1. Hämiksen Vappu sunnuntaina 30.4.

KIINNOSTAAKO ILMAISEN SISÄÄNPÄÄSYN VARMISTAMINEN HÄMIKSEN VAPPUUN JO ETUKÄTEEN? OTA YHTEYTTÄ TOIMINNANOHJAAJAAN, JA TULE MUKAAN TEKEMÄÄN VUODEN PARASTA TAPAHTUMAA ESIM. NARIKASSA TAI KARAOKESSA!

LEGENDAARISET HÄMIKSEN VAPPUBILEET OVAT TÄÄLLÄ TAAS!

Hämiksen Vappu tarkoittaa neljän kerroksen bileitä, live-esiintyjiä, DJ:tä, tanssia, haalareita, lakkeja ja iloista juhlakansaa! Vappuna pääset Hämiksen ytimeen; sauna lämpenee ja karaoke on avoinna koko illan, yöruokaa ja isännän palveluita unohtamatta.

Esiintyjinä Hämiksellä on tänä vuonna nouseva rap-artisti ARKA sekä jo monen tuntema Lauri Haav! ARKA astuu lavalle klo 21:00 ja Lauri Haav klo 22:00. Huomioithan, että esiintymistilan koko on rajallinen, joten mikäli haluat nähdä esiintyjät varmasti, kannattaa olla ajoissa paikalla! Järjestyshenkilöillä on oikeus rajoittaa keikkojen yleisömäärää turvallisuussyistä.

Vappuna ovet avautuvat klo 20:00, ja sisään pääsee klo 01:00 asti sisäpihan kautta. Huomioithan, että sisäänpääsyn takaraja on ehdoton – tulethan siis ajoissa paikalle! Sisäänpääsy edellyttää henkilöllisyystodistusta, opiskelijakorttia, Kide Appista ostettua lippua ja Hämiksen jäsenlipun ostaneilta myös jäsentarraa (muistathan kirjautua jäseneksi toimistossa päivystysaikoina ennen tapahtumaa!).

Mikäli missaat lipunmyynnin – ei hätää! Pikkulinnut lauloivat, että lippuja on myynnissä vielä ovella (hyvin) rajattu määrä pienellä lisämaksulla.

Liput tulevat myyntiin tiistaina 4.4. klo 13:00. Hämäläis-Osakunnan jäsenelle lippu kustantaa 12 € ja muille korkeakouluopiskelijoille 18 €. Huomioithan, että tapahtuma on K18! Haalarimerkit myydään erikseen, ja ne kustantavat 3 € / kpl. Haalarimerkin saat noudettua tapahtuman aikana, tästä ja muista aikatauluista tulossa lisätietoa myöhemmin! Lippuja myydään maksimissaan 5 kpl / henkilö.

Lipunmyyntiin pääset tästä.

Tänä vuonna Hämiksellä virittäydytään vapputunnelmaan jo hyvissä ajoin – kalenteriin kannattaa pistää myös vappusitsit, jotka järjestetään torstaina 27.4.! Muistathan myös vappusilliksen Ullanlinnanmäellä maanantaina 1.5.

Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899, ja heidät tunnistat tapahtuman aikana huomioliiveistä. Tapahtumassa noudatetaan Hämäläis-Osakunnan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löydät täältä. Tapahtumaan osallistumalla sitoudut näihin periaatteisiin ja käyttäydyt asiallisesti sekä reilusti muita kohtaan. Huumausaineet ovat tapahtumassa ehdottomasti kiellettyjä. Hämäläis-Osakunnan tilat ovat valitettavasti esteelliset.

Lämpimästi tervetuloa Hämiksen legendaarisimpaan tapahtumaan!

Lisätiedot: Anne Penttilä / toiminnanohjaaja@hamalais-osakunta.fi

2. OYV:n Kerrossitsit – Våningssits 9.4.

Hei,

Kerrossitsit tulee taas! Osakuntien Yhteisvaltuuskunta järjestää jo viime keväältä tutut kerrossitsit Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5A) sunnuntaina 9.4. Sitsit alkavat cocktail-tilaisuudella 4. kerroksessa Eteläsuomalaisen osakunnan tiloissa klo 17 ja pöytiin siirrymme klo 17.30. Kaksi ensimmäistä ruokalajia tarjoillaan ESO:lla. Kahvit juomme 5. kerroksessa Wilhelmsson-salissa, ja jälkiruoasta ja jatkoista pääsemme nauttimaan 6. kerroksessa eli Vinnillä.

Kaikkien osakuntien jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita yhteisille sitseille, ja toivommekin tapahtumasta mahdollisimman poikkiosakuntalaista. Tule siis viettämään hauskaa iltaa hyvän ruoan, juoman ja osakuntien parhaiden sitsilaulujen merkeissä, ja nauttimaan yhteisosakuntalaisesta seurasta!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki ja se sulkeutuu 4.4.2023. Sitsien hinta on 18€, ja se maksetaan sitseille saavuttaessa korttimaksuna. Sitsipaikat täytetään siten, että mukaan mahtuu mahdollisimman paljon eri osakuntien jäseniä. Paikkavahvistus lähetetään sähköpostilla ilmoittautumisen sulkeuduttua (4.4.2023). Lomakkeen sulkeuduttua ilmoittautumiset ovat sitovia ja osallistujat ovat velvollisia maksamaan sitsimaksun.

Pukukoodina arkipuku ja osakuntanauha.

3. HOL:lin kotibilesitsit 14.4.

Perjantaina 14.4. biletetään nostalgisissa tunnelmissa HOL:lin kotibilesitseillä! Hae inspiraatiota vanhoista IRC-galleriakuvista, kaiva villeimmät bileasusi esiin ja virittäydy tunnelmaan. HOL:lin sitsit järjestetään osakunnan baarissa, pöytäjuhla aloitetaan klo 19 ja juhlassa tarjoillaan alku-, pää- ja jälkiruoka, kaksi kaatoa viiniä sekä kaksi väkevämpää nautintojuomaa. Illan päättää jatkot osakunnalla kera karaoken ja ikimuistoisten kotibilepelien!

Osallistumismaksu sitseille on 15 €. Huom! Sitsit ovat vain HOL:lin ja Hämäläis-Osakunnan jäsenille tarkoitetut, osakuntatarrat tarkastetaan saapuessa. Sitseille mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautumisvahvistus ja maksuohjeet lähetetään sähköpostilla 7.4. mennessä.

Ilmoittautumislinkki

Tulevat kokoukset:

Osakunnan huhtikuun kokous 20.4.

Osakunnan kokous torstaina 20.4. klo 18 osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Viikoittain toistuvat:

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on tarjolla eväitä ja lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu viikoittain Sillanpäässä osakunnan 5. kerroksessa klo 18.30 alkaen.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band treenaa maanantaisin klo 19 – 21 Punaisessa Myllyssä (4. krs). Jos sinua kiinnostaisi soittaa big bandissä, tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja saa sähköpostilla hos@hamalais-osakunta.fi tai Facebookin tai IG:n kautta @hosbigband

Tiistaisin HOLin kuorotreenit

Hämäläis-Osakunnan Laulajat treenaa tiistaisin klo 18-21 Punaisessa Myllyssä. Kuoron koelaulut järjestetään syksyisin ja keväisin kauden alussa. Jos koelaulut ehtivät mennä ohitse mutta haluaisit päästä mukaan, voit ottaa yhteyttä hol.rekrytointi@gmail.com. Kuoron toimintaa voi seurata Facebookissa tai Instagramissa @holchoir.

Tiistaisin teeilta

Teeillassa klo 19 alkaen osakunnan 3. kerroksessa aina vaihtuva osakunnan toimija – valiokunta tai kerho – tarjoilee naposteltavaa, herkkuja ja mahdollista ohjelmaa. Teeilta on matalan kynnyksen tapahtuma, johon voit tulla piipahtamaan tai viettämään aikaa pidemmäksi aikaa!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu pelaamaan lautapelejä keskiviikkoisin klo 18 alkaen osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot jatkuvat jälleen torstaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen löytyy lomakkeesta

Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi