Viikkotiedote 16/2023

TIEDOTUSASIAT

1. Boogie Woogie -tiiviskurssi lauantaina 22.4.

Tervetuloa mukaan Boogie Woogie -tiiviskurssille 22.4. klo 12 alkaen! Tämä 4 tunnin kurssi sisältää sekä hitaan että nopean boogie woogien opetusta ja halutessasi voit osallistua joko yhdelle tai kahdelle tunnille. Kurssi sopii tanssijoille, joilla on jostain “triplatanssista” (boogie woogie, west coast swing, jive, lindy hop) alkeisjatkotason oppimäärää vastaava taso.

Eikä tässä vielä kaikki, kurssin jälkeen voikin sopivasti jatkaa HOTin kuukauden tanssibileisiin klo 18 alkaen. Kannattaakin jäädä auttamaan bileiden järjestelyissä, sillä talkoolaisille HOT tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa (…sekä tietenkin hyvää seuraa).

Paikka: Hämäläis-Osakunta 4. krs, Punainen Mylly
Aikataulu:
12:00-14:00 Hidas Boogie
14:30-16:30 Nopea Boogie
Välissä ½ h tauko, jolloin musiikki soi 🎶

Hidas Boogie:
– Opetellaan bw:n perusaskel rauhalliseen musiikkiin
– Jousto hitaan boogien tyyliin
– Peruskuvioita, edistyneempiä kuvioita, musiikintulkintaa, vientiä ja seuraamista

Nopea Boogie:
– Perusaskel nopean musiikin joustolla
– Lisää kuviomateriaalia (eritasoisia progressioita)
– Nopeahkossa musiikissa tanssimista helpottavaa tekniikkaa

ILMOITTAUTUMINEN

Tervetuloa mukaan nauttimaan Boogie Woogie -tanssin ilosta ja energiasta!
Ilmoittaudu nyt

MAKSUTIEDOT

Muistathan käyttää viitenumeroa!
Saaja: Hämäläis-Osakunnan Tanssikerho
Tili: Nordea FI13 1270 3000 2074 93
Viitenumero: 29269

Koko kurssin hinta:
Hämäläis-Osakunnan jäsenet: 10 €
Muut opiskelijat: 15 €
Muut: 20 €

Vain 1. osion (hidas boogie) tai 2. osion (nopea boogie) hinta:
Hämäläis-Osakunnan jäsenet: 7 €
Muut opiskelijat: 10 €
Muut: 14 €

2. Hämäläis-Osakunnan kirjaston lehti- ja asiakaskysely kevät 2023

Kirjaston asiakaskysely on auki 17.4.-3.5.2023.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa asiakkaiden kokemuksia kirjaston palveluista, muun muassa työpisteistä, tiloista ja niiden viihtyvyydestä, aukioloajoista sekä verkkokirjastosta. Asiakaskyselyn yhteydessä toteutetaan myös lehtikysely.

Kyselyyn vastaaminen vie alle 10 minuuttia ja kaikki vastaukset ovat nimettömiä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kirjaston toiminnan ja palveluiden kehittämisessä.

Kiitos kaikille vastanneille!

Linkki kyselyyn

3. Esiintyjiä Hämiksen bändikämpän avajaisiin 12.5.

Bändikämppä ollaan saamassa käyttöön ja on aika suunnata katseet avajaisiin. Hämiksen bändikämpän avajaisia vietetään 12.5. klo 18 alkaen. Avajaisten teemana on OPEN STAGE, jossa halukkaat bändit ja artistit pääsevät esiintymään. Nyt etsitään esiintyjiä avajaisten Open Stagelle. Ilmoita itsesi ja/tai bändisi mukaan oheisen lomakkeen avulla. Esiintyä voit joko yksin tai bändin kanssa. Open stagelle pyydetään ilmoittautumaan etukäteen lomakkeen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta: Aki TG @Maaki ja Helmiina TG @helmiinalatvanen

TAPAHTUMAT

1. HOTin huhtikuun tanssibileet lauantaina 22.4.

Huhtikuun tanssibileet järjestetään tuttuun tapaan Punaisessa Myllyssä 22.4. klo 18-23 heti Boogie Woogie -tiiviskurssin jälkeen. Liity siis mukaan nauttimaan tanssista, hyvästä seurasta sekä pienestä purtavasta! Myös sauna lämpiää bileiden lopuksi, joten omat saunakamppeet on suositeltavaa pakata mukaan kaiken varalle.

Bileisiin ovat tervetulleita kaikki HO-, HOT-, POT-jäsenet sekä ex-HOT/POT. Bileet ovat maksuttomat. Vastineeksi pyytäisimme kuitenkin kaikkia kirjaamaan nimensä HOTin perinteiseen vieraskirjaan paikalle saapuessaan – kiitos!

Haluatko auttaa bileiden järjestelyssä? Bilejärjestelyihin otetaan aina mieluusti apukäsiä! Apua kaivataan mm. leipomisessa, tanssilattian siistimisessä sekä loppusiivoilussa. HOT tarjoaa talkoolaisille myös pientä purtavaa ja juotavaa. Aloitamme järjestelyt osakunnalla heti Boogie Woogie -tiiviskurssin päätyttyä klo 16:30. Hallitus ja bileväki kiittävät kaikesta saamastaan avusta! ❤️

2. HOP – TEEMA – pöytäroolipeleihin tutustuminen la 29.4.

Pelikerho järjestää kuukausittaisen pelipäivän yhteydessä tutustumisen pöytäroolipeleihin lauantaina 29.4. Hämäläis-Osakunnan tiloissa 3. kerroksessa klo 12:00 eteenpäin.

Luvassa on D&D 5 editionin mukainen tutustuminen pöytäroolipeliin. Pelaajat saavat valmiiksi tehdyistä hahmoista itselleen pelattavan hahmon, joiden avulla pääsemme keskittymään heti pelaamiseen ilman raskasta sääntökikkailua – eli tutustuminen soveltuu erinomaisesti kaikenlaisille pelaajille. Tutustumisen jälkeen halukkaiden kanssa järjestämme D&D hahmonteko’pajan’, jossa on mahdollisuus tutustua pelin sääntöihin ja mekaniikkaan tarkemmin. Järjestelyiden helpottamiseksi toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja:
Elias Nummelin
041 535 4103

3. HOS Big Bandin Swing-tanssit Malmin työväentalolla 5.5.

HOS Big Band tanssittaa toukokuussa Malmin työväentalolla mm. mukaansatempaavilla swing-klassikoilla. Mukana myös dj Minni the Moocher.

Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa.

Tervetuloa viihtymään ja tanssimaan!

4. Save the date: Jukolan viesti 17.-18.6.

Vuoden 2023 Jukolan viesti tapahtuu 17.-18.6. Porvoossa. Hämis lähettää kilpailuihin yhden joukkueen Venlojen viestiin ja toisen Jukolan viestiin. Laita päivämäärät kalenteriin jo nyt! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa pian!

Tulevat kokoukset:

Osakunnan huhtikuun kokous 20.4.

Osakunnan kokous torstaina 20.4. klo 18 osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Juristikerhon vappukokous tiistaina 25.4.

Juristikerho järjestää kaikille avoimen, jo perinteeksi muodostuneen vappukokouksen tiistaina 25.4.! Kokous järjestetään tänä vuonna Seurasaaren ulkoilualueella, ja ohjelmassa on rennon oleilun ja hyvin lyhyen kokouksen lisäksi erilaisia aktiviteetteja, simaa ja grilliruokaa!

Kokoonnumme klo 17:30 Hämiksen kolmanteen kerrokseen, josta suuntaamme yhdessä Seurasaareen julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtuma ja kaikki tarjoilut ovat täysin ilmaisia ja tapahtuma on avoin kaikille Hämiksen jäsenille – nyt kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan tutustumaan toimintaan, mikäli juristikerho ei ole vielä tuttu!

Viikoittain toistuvat:

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on tarjolla eväitä ja lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu viikoittain Sillanpäässä osakunnan 5. kerroksessa klo 18.30 alkaen.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band treenaa maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä (4. krs). Jos sinua kiinnostaisi soittaa big bandissä, tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja saa sähköpostilla hos@hamalais-osakunta.fi tai Facebookin tai IG:n kautta @hosbigband

Tiistaisin HOLin kuorotreenit

Hämäläis-Osakunnan Laulajat treenaa tiistaisin klo 18-21 Punaisessa Myllyssä. Kuoron koelaulut järjestetään syksyisin ja keväisin kauden alussa. Jos koelaulut ehtivät mennä ohitse mutta haluaisit päästä mukaan, voit ottaa yhteyttä hol.rekrytointi@gmail.com. Kuoron toimintaa voi seurata Facebookissa tai Instagramissa @holchoir.

Tiistaisin teeilta

Teeillassa klo 19 alkaen osakunnan 3. kerroksessa aina vaihtuva osakunnan toimija – valiokunta tai kerho – tarjoilee naposteltavaa, herkkuja ja mahdollista ohjelmaa. Teeilta on matalan kynnyksen tapahtuma, johon voit tulla piipahtamaan tai viettämään aikaa pidemmäksi aikaa!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu pelaamaan lautapelejä keskiviikkoisin klo 18 alkaen osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot jatkuvat jälleen torstaisin klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen löytyy lomakkeesta

Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi