Viikkotiedote 18/2022

I TIEDOTUSASIAT
– Koivuniemen kevättalkoot pe-su 6.-8.5.

II TAPAHTUMAT
– Suursitsien jatkot la 28.5.

Viikottain toistuvat:
– Maanantaisin HOS:n treenit
– Maanantaisin taidekerho
– Maanantaisin maanantailenkki
– Tiistaisin HOL:in harjoitukset
– Tiistaisin teeilta
– Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta
– Keskiviikkoisin ja torstaisin HOTin tanssikurssit
– Torstaisin HORes:in pienoispistoolivuoro

I TIEDOTUSASIAT

1. Koivuniemen kevättalkoot pe-su 6.-8.5.

On jälleen aika talkoilla Koivuniemi avauskuntoon! Talkoot järjestetään vapun jälkeisenä viikonloppuna (6.5-8.5.). Oittiin matkustetaan itsenäisesti, mutta jonkinlainen kimppakyyti tai yhteislähtö junalla lähtijöiden kesken on mahdollinen. Osakunta kustantaa junamatkat talkoisiin ja takaisin (jos et tule yhteislähdössä, säilytä kuitti niin saat rahasi sitä vasten takaisin) sekä tarjoaa talkooruuat.

Tarkemmat ohjeet talkoista ja aikataulu toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin, mutta tarkoitus on aloittaa perjantaina n. klo 15 ja lopettaa sunnuntaina n. klo 12. Kysymyksissä voit olla yhteydessä kesäpaikkavastaava Lauri Hämäläiseen, lauri.aa.hamalainen@gmail.com .

Ilmoittautuminen alkaa 19.4. klo 12 ja päättyy 2.5.! Ilmoittautumiseen: https://hamis.nettilomake.fi/form/13174

II TAPAHTUMAT

1. Suursitsien jatkot la 28.5.

Suursitsien jatkoille on nyt tehty oma lipunmyynti Kide Appiin. Vinkkaa myös toisen järjestön kanssa sitsaavalle kaverille! Ps: Jos olet vielä vailla sitsilippuja, tätä viestiä kirjoittaessani on yksi paikka vapaana Hämiksen pöydässä ;) Nappaa itsellesi lippu täältä: https://kide.app/events/cf6ac588-9f8d-4b5d-b4bd-8ddbffb090a5

HUOM! Myös alkuperäisen lipunmyynnin kautta (Suursitsit / Hämäläis-Osakunta) ostetut liput käyvät jatkoille. Tämä tapahtuma on luotu pelkästään jatkojen lipunmyyntiä varten, eikä jatkolippuja voi enää ostaa alkuperäisen tapahtuman kautta.

Suursitseille paikka varmistettu, mutta jatkopaikka on vielä kysymysmerkki? Ei hätää, Hämäläis-Osakunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan kesän aloitusta!
Toukokuisena lauantaina 28.5. Senaatintorilla sitsataan taas sankoin joukoin Suursitsien merkeissä! Suursitseillä on eri ainejärjestöillä ja osakunnilla omat pöydät, ja osallistujia on yhteensä jopa yli 3000. Tunnelma on ainutlaatuinen, kun opiskelijat tulevat juhlimaan vielä viimeisen kerran ennen kesälomille siirtymistä!

Hämiksellä on sitseille 120 paikkaa, ja jatkoille ovat tervetulleita kaikki opiskelijat riippumatta siitä, minkä järjestön kanssa sitsaat. Jatkoille siirrytään klo 22:00 alkaen ja ovi on auki klo 01:00 saakka. Jatkoilla meitä viihdyttää dj ja vielä myöhemmin vahvistettava live-esiintyjä! Narikka on vartioitu klo 04:30 asti.

Liput jatkoille ovat myynnissä nyt! Pelkät jatkot kustantavat Hämiksen jäsenelle 4 euroa. Jatkolippu toisen osakunnan jäsenelle kustantaa 6 euroa ja muille opiskelijoille 8 euroa. Varauduthan jatkoille Hämiksen jäsenkortilla, osakuntauhalla tai opiskelijakortilla. Lipunmyyntiin pääset tästä:
https://kide.app/events/0da74b5c-1dcc-4458-af4f-fd8c407c1802

Tule mukaan nauttimaan Hämiksen tunnelmasta vielä viimeistä kertaa tänä keväänä!
Mikäli koet tapahtumassa häirintää, voit matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä viestitse tai puhelimitse häirintäyhdyshenkilöihin. Heidät saat kiinni numerosta 040 135 5899. Häirintätilanteista voit ilmoittaa myös lomakkeella, jonka löydät Hämäläis-Osakunnan nettisivuilta.

MITÄ? Suursitsien jatkot
MISSÄ? Hämäläis-Osakunta, Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsinki
MILLOIN? Lauantaina 28.5. Jatkoille ovi auki 22:00-01:00
MIKSI? Koska mukana tuttujen hämisläisten lisäksi opiskelijoita ympäri Helsingin yliopiston eri aloja ja osakuntia
DC? Yo-lakki ja halutessasi myös osakuntauha
LIPUT? 4 e (Hämiksen jäsenet) / 6 e (muiden osakuntien jäsenet) / 8 e (muut opiskelijat) Kide app:
https://kide.app/events/0da74b5c-1dcc-4458-af4f-fd8c407c1802

Viikottain toistuvat:

Maanantaisin HOS:n treenit
Hämäläis-Osakunnan Soittajien Big Band treenaa Punaisessa Myllyssä osakunnan 4. kerroksessa maanantaisin klo 19-21.

Maanantaisin taidekerho
Taidekerho kokoontuu viikottain Sillanpäässä osakunnan 5. kerroksessa klo 18.30 alkaen.

Maanantaisin maanantailenkki
Hämiksen maanantailenkki juostaan keväällä yhdessä Saton kanssa. Kokoontuminen klo 19, lähtö klo 19.15. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Mikko Mäkipäähän, 0505822386.

Tiistaisin HOL:in harjoitukset
HOL jatkaa viikottaisia harjoituksiaan tiistaisin osakunnan 4. kerroksessa Punaisessa Myllyssä klo 18-21.

Tiistaisin teeilta
Osakunnan eri valiokunnat, kerhot ja muut toimijat järjestävät omalla vuorollaan viikottain teeillan joka tiistai klo 19 osakunnan 3. kerroksessa, jossa on tarjolla osakuntalaisille pientä purtavaa.

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta
Pelikerho kokoontuu pelaamaan lautapelejä keskiviikkoisin klo 18 alkaen osakunnan 3. kerroksessa Aulangossa.

Keskiviikkoisin ja torstaisin HOTin tanssikurssit
HOTin tanssikurssit pyörivät jälleen normaaliin tapaan keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17-21 Punaisessa Myllyssä (4. krs). Mukaan ehtii vielä hyvin, tervetuloa! Lisätietoja kursseista löydät nettisivuiltamme.

Torstaisin HORes:in pienoispistoolivuoro
Viikottaiset pienoispistoolivuorot jatkuvat taas tulevana torstaina klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen ja lisätietoja löytyy lomakkeesta.
Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi