Viikkotiedote 20/24

TIEDOTUSASIAT

Kevään viimeiset päivystysajat ovat tällä viikolla

Kevään viimeiset päivystysajat ovat tällä viikolla.
Eli viimeiset mahdollisuudet kirjautua jäseneksi kuluvalle lukuvuodelle.

TAPAHTUMAT

Pelikerhon yhteislähtö arcadeen pe 17.5.

Hei arcadepelien ystävät! 🕹
Pelikerho järjestää kevään teemapäivänä pe 17.5. yhteislähdön Malmin Sugoi-arcadepelihalliin. Lähdemme osakunnalta noin klo 15.10, mutta voit liittyä seuraan myös tulemalla suoraan Sugoin ovelle klo 16.
Sugoin pelivalikoima keskittyy pääosin japanilaisvalmisteisiin peleihin ja pelikoneisiin 90-luvulta tähän päivään saakka sisältäen muun muassa ajo-, musiikki-, räiskintä-, taistelu- ja urheiluvideopelejä.
Kaikki pelihallin pelit ovat pelattavissa rajattomasti sisäänpääsymaksun hinnalla, joka on opiskelijoille 10€ ja muille 12€. Sisäänpääsymaksu on omakustanteinen. Osallistujamäärän arvioimiseksi pyydämme lähtijöitä ilmoittautumaan tiistaihin 14.5. mennessä pelikerhon puheenjohtajalle @jennikorpelainen. Kerro samalla osallistutko yhteislähtöön osakunnalta vai tuletko mukaan myöhemmin.

HOTin 50-vuotistanssit la 18.5.

HOT täyttää 50 vuotta ja bileet ovat sen mukaiset! 🥳

Tule juhlistamaan HOTin ansiokasta, jo puoli vuosisataa kestänyttä toimintaa yhdessä nykyisten ja entisten kurssilaisten kesken! Tanssilavojen ykkösbändi Taikakuu pistää tanssijalan takuulla vipattamaan.

 

MISSÄ? Karjalatalolla Käpylässä.
MILLOIN? 18.5.2024. Ovet aukeavat ja levymusiikki soi klo 17. Paikalla kannattaa olla klo 18, jolloin Taikakuu ottaa lavan haltuun. Tanssit jatkuvat noin klo 23:45 asti.
PUKUKOODI? Siisti tanssivaatetus.
LIPUT? Myydään Kide-apin kautta.

LIPPUJEN HINNAT?
Hämäläis-Osakunnan jäsenet 20 €
Muut opiskelijat 22 €
Entiset hottilaiset ja pottilaiset, muut kurssilaiset, sekä avecit 25 €
Kannatuslippu 50 € tai 100 €

Voit myös ansaita lippusi osallistumalla talkootyöskentelyyn.

 

Ilta sisältää tanssien ohessa pientä juhlaohjelmaa sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Paikalle toivotaan nykyisten kurssilaisten lisäksi runsaasti entisiä hottilaisia vuosienkin takaa. Tervetuloa! ❤️

Koivuniemen kevättalkoot 17.-19.5.

Kevät lähestyy vähitellen, joten nyt on aika kääntää katseet kohti Oittia. Pursijärven rannalla on hyvä unohtaa kevään stressi ja vaihtaa vapaalle. Sitä ennen on kuitenkin piha haravoitava ja huussit tyhjennettävä. Koivuniemen kausi alkaakin tietysti kevättalkoista.

Kevättalkoot järjestetään 17.-19.5.2024. Talkoissa tehdään hyvässä hengessä hommia, syödään, juodaan ja saunotaan. Mikään työleiri ei siis ole kyseessä. Hommaa kuitenkin riittää, joten toivomme paikalle runsasta osallistujamäärää. Jos näistä karkeloista herää mitään kysyttävää, olethan yhteydessä kesäpaikkavastaaviin Michaela Kiianmieheen (0414938547) tai Ismo Uusitaloon (0451243945)
Ilmoittautuminen

Jukolan viesti Kauhavalla 15.-16.6.

Koe maailman suurin viestisuunnistuskilpailu ja lähde Hämiksen mukaan Jukolan viestiin! Jukolan viesti on suunnistuskilpailu, joka on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1949 lähtien. Hämiksellä on pitkät perinteet Jukolaan osallistumisessa.

Hämistä lähtee edustamaan yksi joukkue Jukolan viestiin sekä halukkaita riittäessä yksi joukkue Venlojen viestiin. Lauantaina iltapäivällä suunnistettavaan Venlojen viestiin mahtuu 4 juoksijaa (naisia), ja lauantain sekä sunnuntain välisenä yönä juostavaan Jukolan viestiin mahtuu 7 juoksijaa (sekajoukkue).

Osakunta kustantaa joukkuemaksut ja telttapaikat osallistujille. Osallistujien kulkeminen Kauhavalle onnistuu junalla. Juna-Asemalta on 4km kisapaikalle – jatkoyhteyksiä selvitetään. Ilmoittautuneiden kesken luodaan viestiryhmä.

Ilmoittautuminen joukkueisiin alkaa maanantaina 6.5. klo 18 nettilomakkeella. Pyydämme pikaisia ilmoittautumisia.

Osallistuminen ei vaadi suurta suunnistustaustaa, mutta kokemuksesta voi olla hyötyä erityisesti Jukolan pidemmillä ja hämärillä osuuksilla. Toiveet osuuksista voit kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja tapahtumasta ja osuuksien pituuksista löydät kilpailukutsusta

Lisätietoja Tanelilta 050 538 2191

TULEVAT KOKOUKSET

Ompeluseuran kokous 14.5.

Hämäläis-Osakunnan Ompeluseura pitää kokouksen tiistaina 14.5.2024 klo 19.30 alkaen osakunnan teeillan yhteydessä.

Ompeluseuran toiminta on tarkoitettu kaikille hämisläisille. Tässä kokouksessa muun muassa suunnitellaan tulevia Ompeluseuran tapahtumia ja voidaan valita uusia virkailijoita. Tule siis matalalla kynnyksellä mukaan etenkin, jos kiinnostaa kuulla kerhon tulevasta toiminnasta, ideoida tapahtumia tai ryhtyä virkailijaksi!

Asialista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen päätösvaltaisuus
3. Työjärjestys
4. Kokousvirkailijoiden valinta
5. Ilmoitusasiat
6. Uusien vuoden 2024 virkailijoiden valinta
7. Tulevien tapahtumien suunnittelu
8. Virkailijoiden virkistäminen
9. Muut esille tulevat asiat
10. Kokouksen päättäminen

Osakunnan hallituksen kokous 15.5. klo 18

Osakunnan hallitus kokoustaa 15.5. klo 18 viidennessä kerroksessa Paasikivessä.

VIIKOITTAIN TOISTUVAT

Maanantaisin maanantailenkki

Kokoontuminen osakunnan viidenteen kerrokseen Hikiälle kello 19 ja lähtö kello 19.15. Lenkki kulkee vakioreittiä Seurasaaren sillalle ja takaisin. Matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Ketään ei jätetä jälkeen, ja juosta voi myös vain osan matkasta. Lenkin jälkeen Hikiällä on lämmin sauna.

Maanantailenkki järjestetään yhteistyössä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin vetäjänä ja yhteyshenkilönä toimii Mikko Mäkipää, puh. 0505822386.

Kevään viimeinen maanantailenkki juostaan 27.5..

Maanantaisin taidekerho

Taidekerho kokoontuu normaalisti klo 18.30 eteenpäin Sillanpäässä (5. krs). Ajankohtaisimman ja yksityiskohtasimman tiedon taidekerhon ohjelmasta löydät WhatsApp-ryhmästä.

Maanantaisin HOS Big Bandin treenit

HOS Big Band harjoittelee maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä (4. krs).

Tiistaisin teeilta

Teeillassa tarjoillaan vaihtuvaa ruokaa/naposteltavaa ja tutustutaan osakuntalaisiin matalalla kynnyksellä. Tervetuloa mukaan klo 19 alkaen osakunnan kolmanteen kerrokseen!

Keskiviikkoisin pelikerhon peli-ilta

Pelikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 alkaen pelaamaan lautapelejä osakunnan 3. kerroksessa Aulangolla.
Keskiviikkona 15.5. on tämän kevään viimeinen virallinen peli-ilta. Käytännössä pelikerho kuitenkin kokoontuu aktiivisesti kesälläkin peli-iltojen ja muiden mahdollisten kesätapahtumien merkeissä, mutta kerho ei kustanna eväitä viikoittaisiin peli-iltoihin. Kerhon toiminnasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti liittyä pelikerhon WhatsApp-ryhmään, joka on kerhon ensisijainen tiedotuskanava. Lisätietoja voi kysyä kerhon puheenjohtajalta @jennikorpelainen.

Torstaisin HOResin pienoispistoolivuorot

Pienoispistoolivuorot ovat nyt kesätauolla ja palaavat syyslukukaudella. Kysymykset pienoispistoolivuoroihin ja ampumarataan liittyen voi osoittaa ratamestarille: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

PÄIVYSTYSAJAT

Maanantai 13.5.
ei päivystystä
Tiistai 14.5.
11-15 taloudenhoitaja
13-15 sihteeri
14-20 toiminnanohjaaja
Keskiviikko 15.5.
11-14 taloudenhoitaja
11-16 sihteeri
14-20 toiminnanohjaaja
Torstai 16.5.
12-17 sihteeri
14-18 toiminnanohjaaja
Perjantai 17.5.
14-18 toiminnanohjaaja