Viikkotiedote 49

I TIEDOTUSASIAT

1. Joulukuun tanssibileet peruttu
17.12. pidettäväksi suunniteltuja joulukuun bileitä ei järjestetä koronatilanteen kehittymisen vuoksi. Joulukuun kurssit jatkuvat kuitenkin normaalisti loppuun.

 

II TAPAHTUMAT

1. Polkupyörän huolto-opastusta ja huoltoa tiistaina
Omistatko pyörän, joka pitää huoltaa tai haluaisitko tietää, miten pyörää voi huoltaa itse? Tiistaina 7.12. klo 17-19 on mahdollisuus tulla Prologin Säätämöön huoltamaan pyöräsi kuntoon. Klo 17.30 aloitetaan pyörän huolto-opastuksella ja käydään läpi, miten pyörästä huolletaan ketjut, paikataan rengas ja miten muut yleiset huoltotoimenpiteet sujuvat. Tämän jälkeen voit huoltaa itse pyörääsi. Säätämöltä löytyy yleisimmät huoltovälineet, mutta varaosia on vain rajallisesti. Paikalle saa tulla pyörän kanssa tai ilman, ilmoittautumista ei tarvita.

Videon Säätämön tiloihin saapumiseen löydät Prologin sivuilta: https://prologi.fi/saatamo.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Mikko Mäkipäähän, mikko.makipaa@helsinki.fi.

2. Äijäkerhon viskitasting 13.12.
Oletko päässyt hieman viskien makuun, mutta et tiedä niistä vielä enempää? Haluaisitko osallistua tastingiin, mutta olut- ja viinitastingit ovat tylsiä? Tule Äijäkerhon järjestämään viskitastingiin 13.12. klo 18 Olutravintola Pikkulintuun! Viskitastingin teemana on Ensikertalaisen viskikoulu. 10 ensimmäiselle osakunnan jäsenelle tapahtuman hinta on 30 euroa ja seuraaville hinta on 40 euroa. Maksutiedot tulevat nettilomakkeelle myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa tänään nettilomakkeella klo 12.00. Jos osallistujia on alle 5, joudutaan tapahtuma valitettavasti perumaan. Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse paikalle esimerkiksi sairastumisen takia, ilmoitathan siitä heti allaolevalle yhteyshenkilölle. Ensisijaisesti sairastapauksessa pyri löytämään joku itsellesi tilalle.

Osoite: Olutravintola Pikkulintu Ruttopuisto, Lönnrotinkatu 11, 00100.

Huom! Ravintola saattaa edellyttää koronapassia.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Äijäkerhon puheenjohtajaan Mariaan, maria.anttila@helsinki.fi tai 0400 909 230.

3. Juristikerhon ekskursio Pykälän Spexin näytökseen 18.12.
Juristikerho tekee ekskursion Pykälän Spexin lauantaina 18.12. klo 19 alkavaan näytökseen. Kerhon kautta tätä spektaakkelia pääsee katsomaan edulliseen 12 euron hintaan. Ekskursiolle on enää muutama paikka jäljellä, joten mukaan kannattaa ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautuminen ja lisätietoa löytyy nettilomakkeesta.

4. Juristikerhon ekskursio Rikosmuseoon 31.1.2022
Juristikerho pääsee ohjatulle kierrokselle Rikosmuseoon 31.1.2022 klo 13.00. Ilmoittautuminen: https://hamis.nettilomake.fi/form/12285

5. OYV:n osakuntaristeily 8.-9.1.2022
Kaipaavatko osakuntahaalarisi tuuletusta? Haluaisitko nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja Tallinnan nähtävyyksistä osakuntaseurassa? Tai haluatko vain esitellä tanssiliikkeitäsi laivan klubilla? OYV kutsuu sinut mukaan Osakuntaristeilylle 8.-9.1.2022!

Risteily lähtee Länsisatamasta lauantaina 8.1. klo 18:30 ja saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaina klo 16. Sunnuntaiaamuna on mahdollista käydä maissa Tallinnassa.

Hyttipaikan hinta on 15 euroa, ja voit lisäksi ostaa illallisbuffetin 34 eurolla tai aamiasbuffetin 13 eurolla. Hyttitoiveet voi ilmoittaa lippua ostaessa.

Tapahtuma on avoin kaikille osakunnasta riippumatta!

Seuraamme Viron ja Suomen koronatilannetta ja päivitämme ohjeistuksia sen mukaan. Koronapassin tulet tarvitsemaan ainakin, jos haluat käydä maissa Tallinnassa.

Liput voi ostaa Kide.appista osoitteessa: https://kide.app/events/03b07cdd-4a4d-4340-b562-4ce7a8153563

Syyskokoukset
Kirjallisuusseuran 2. lakkauttamiskokous ke 8.12. klo 16:30
Luontokerhon syyskokous 9.12. klo 19:30
Viiniseuran kokous ja glögimaistelu siirretty pe 10.12.
4. Taidekerhon syyskokous 14.12. klo 18

Viikottain toistuvat:

1. Maanantailenkki
Lenkki lähtee osakunnan ylimmästä kerroksesta Hikiältä (saunalta) klo 19. Juosta saa omaan tahtiin! Rohkeasti mukaan. Lenkki järjestetään yhdessä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin jälkeen tarjolla on eväitä ja lämmin sauna.

2. Teeilta tiistaisin
Osakunnan kerhot ja valiokunnat järjestävät teeiltoja Aulangossa tiistaisin klo 19 alkaen. Tervetuloa nauttimaan pienestä purtavasta ja muiden osakuntalaisten seurasta.

3. Pelikerhon peli-ilta keskiviikkoisin
Pelikerho kokoontuu klo 18 Aulankoon pelaamaan lautapelejä. Tänä vuonna lautapelivalikoima on tavallista laajempi Satakuntalaisen Osakunnan läsnäolon ansiosta.

4. Sählyä Kumpulassa keskiviikkoisin
Tervetuloa pelaamaan sählyä keskiviikkoisin klo 21 Kumpulan Unisportille! Mukana peleissä ovat myös Wiipurilainen Osakunta, Karjalainen Osakunta sekä Keski-Suomalainen Osakunta.

Ilmoittautumiset Joel Heikkilälle (050 300 7138). Kun olet ilmoittautunut, voit saapua omatoimisesti paikalle!

5. HoRes pienoispistoolivuorot peruttu loppuvuodelta
HoRes:in pienoispistoolivuorot ovat loppuvuoden tauolla johtuen radan täyteen tulevista laukausmääristä. Viikottaisia ammuntoja jatketaan taas tammikuussa. Lisätietoa pienoispistoolivuoroista saa ratamestarilta: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

 

LUETTELO TULEVISTA TAPAHTUMISTA

6.12. Itsenäisyyspäivän sitsit
8.12. Juristikerhon UKK-ilmastoilta
18.12. Juristikerhon ekskursio Pykälän Spexin näytökseen