Hämäläis-Osakunnan Soittajat (HOS Big Band)

HOS Big Band on 20-henkinen yhtye, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikin opiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Kapellimestarinamme toimii Viljami Heikkinen. Ohjelmistomme perustan luovat swing-klassikot, joiden rinnalle on tuotu modernimpia lattari- ja funk-rytmejä. Näiden lisäksi taidamme myös perinteisen tanssimusiikin, kuten valssit, tangot ja humpat.

Big bandin lisäksi meillä on oma seitsikko, joka säestää muun muassa Hämiksen vuosijuhlissa vanhat tanssit ja valssit.

Järjestämme vuosittain swing-tansseja sekä muutaman vuoden välein suurempia konserttisalikeikkoja taitavien solistien kanssa. Keikkahistoriastamme löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa.

Laaja ohjelmistomme takaa sen, että tunnelma on taattu mitä erilaisimmissa tapahtumissa aina tansseista yksityistilaisuuksiin. Meiltä voitkin tilata joko koko big bandin tai seitsikon viihdyttämään ja tanssittamaan omaan tilaisuuteesi!

Harjoitukset

Harjoittelemme maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Punaisessa Myllyssä osakunnan 4. kerroksessa. Tervetuloa mukaan soittamaan!

Tällä hetkellä etsimme uutta basistia joukkoomme. Tule ihmeessä piipahtamaan treeneissämme, jos kiinnostaa!

Tulevat keikat

 

Menneet keikat

10.2.2024 Ystävänpäivän Swing-tanssit tunnelmallisessa Balderin salissa. Ovet aukeavat klo 18. Liput tapahtumaan vain ovelta hintaan 15€/10€ (normaali/opiskelija, eläkeläinen). Käy laittamassa tapahtuma muistiin Facebookissa!

Yhteystiedot

Lisätietoja meistä saa ottamalla yhteyttä sähköpostilla hos@hamalais-osakunta.fi! Tähän sähköpostiin voi lähettää myös keikkakyselyt.

Meille voi laittaa viestiä myös Facebookin tai Instagramin kautta.

Laita ihmeessä meidän somet seurantaan!