Viikkotiedote 47: Osakuntabaari aukeaa

I TIEDOTUSASIAT

1. Osakuntabaari avataan tiistaina
Osakuntabaari on ollut suljettuna ja avataan jälleen tiistaina 23.11.

2. Marraskuun Osakunnan kokous tiistaina 23.11.
Tervetuloa osakunnan marraskuun kokoukseen tiistaina 23.11 klo 17:00! Kokouksessa valitaan suurin osa osakunnan tulevan vuoden virkailijoista.

Virkaa voit hakea kokouksessa tai mikäli et pääse paikalle, ilmoita kiinnostuksestasi virkaa kohtaan osakunnan sihteerille (sihteeri@hamalais-osakunta.fi) tai täytä lomake osoitteessa https://forms.gle/nY4E4PdCJ62AVpme9. Sähköpostitse sihteerille toimitetut hakemukset luetaan kokouksessa ääneen.

Lisätietoja viroista voit kysellä nykyisiltä viranhaltijoilta tai päävirkailijoilta. Jos olet kiinnostunut jostakin kolmesta päävirasta (toiminnanohjaaja, sihteeri tai taloudenhoitaja) tai huoneistomestarin virasta, tulee kirjallinen hakemus toimittaa sihteerille viimeistään ennen kokouksen alkua.

Kokouksessa järjestetään myös perinteinen kilpailu siitä, millä kellonlyömällä kokous päättyy. Toiminnanohjaaja avaa kilpailun kokouspäivänä ja veikkaukset tulee jättää ennen kokouksen alkua.

Esityslista tapahtumasivulla ja aiemmin sähköpostitse lähetetyssä kutsuviestissä.

3. Asumisstipendi haettavana 25.11. asti
Asumisstipendeillä tuetaan Tampereelta ylioppilaaksi kirjoittaneiden Hämäläis-Osakunnan jäsenien asumista Hämäläisten ylioppilassäätiön omistamissa tai hallinnoimissa asunnoissa.

Asumisstipendin myöntämisen edellytyksenä on se, että hakija on stipendiä hakiessaan Hämäläis-Osakunnan jäsen. Osakunnan jäsenyys tarkistetaan jäsenrekisteristä, joten jäsenmaksun tulee olla maksettu ja hakijan tulee olla kirjautunut jäseneksi osakunnan toimistossa.

Voidakseen saada asumisstipendin
1) hakijan on oltava valmistunut ylioppilaaksi vuonna 2021 tai myöhemmin Tampereen kaupungin alueella sijaitsevasta lukiosta,
2) hakijan on oltava Hämäläis-Osakunnan jäsen,
3) hakijalla on oltava voimassa oleva vuokrasopimus Hämäläisten ylioppilassäätiön omistamaan tai hallinnoimaan asuntoon, ja
4) hakijan on toimitettava kaikki hakemuksen liitteeksi pyydetyt asiakirjat (kopio yo-todistuksesta, kopio vuokrasopimuksesta ja todistus osakunnan jäsenyydestä) stipendien hakuaikana.

Linkki sähköiseen hakujärjestelmään avataan Hämäläisten Ylioppilassäätiön sivuille perjantaina 29.10. ja haku jatkuu torstaihin 25.11. kello 24 asti. Samalle hakijalle asumisstipendi voidaan myöntää korkeintaan kerran. Stipendin suuruus on 900 €.

Asumisstipendi maksetaan Lahja Julinin muistorahasto -nimisestä rahastosta. Rahasto on perustettu Lahja Julinin Hämäläis-Osakunnalle testamenttaamista varoista. Testamentissa määrätyn mukaisesti varat käytetään Tampereelta valmistuvien ylioppilaiden opiskelija-asumisen tukemiseen Helsingissä. Stipendejä jaetaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2021.

4. Tanssikerhon joulukuun kurssit ja tanssibileet
Tanssikerho tarjoaa kaksi kurssia joulukuussa: tanssitekniikkatiivarin keskiviikkoisin klo 18-20 ja chacha-lajikurssin torstaisin klo 18-20. Kolmen viikon kurssit soveltuvat sekä pidempään tanssineille että vähintään syksyn alkeet käyneille. Lisäksi joulukuun 17. päivälle suunnitellaan bileitä, kunhan koronarajoitukset ja bilesuunnitelmat saadaan linjaan.

Lisätietoja kerhon nettisivuilta ja Facebook-eventistä.

 

II TAPAHTUMAT

1. Itsenäisyyspäivän sitsit
Tule mukaan nostamaan maljaa 104-vuotiaalle Suomelle!

Sitseille mahtuu 80 ihmistä, ja tervetulleita ovat niin fuksit, civikset, alumnit kuin avecitkin. Nämä pöytäjuhlat ovat huomattavasti keskivertositsejä fiinimmät ja takaavat juhlatunnelman, jonka kanssa kilpailevat vain itse Linnan juhlat!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kide.app:issa. Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona puoleltapäivin.

2. Juristikerhon ekskursio Pykälän Spexin näytökseen 18.12.
Juristikerho tekee ekskursion Pykälän Spexin lauantaina 18.12. klo 19 alkavaan näytökseen. Kerhon kautta tätä spektaakkelia pääsee katsomaan edulliseen 12 euron hintaan. Ekskursiolle on enää muutama paikka jäljellä, joten mukaan kannattaa ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautuminen ja lisätietoa löytyy nettilomakkeesta.

Syyskokoukset
Leffaklubin 2. lakkauttamiskokous 24.11. klo 17
Taidekerhon syyskokous 24.11. klo 19
Panoseuran syyskokous 29.11. klo 18
PoP-Klubbenin syyskokous 30.11. klo 19
Snookerhon syyskokous 1.12. klo 16
Tilavaliokunnan syyskokous 1.12. klo 16:30
– Viinikerhon syyskokous ja glögimaistelu 3.12. Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtuma-aikaa.

Viikottain toistuvat:

1. Maanantailenkki
Lenkki lähtee osakunnan ylimmästä kerroksesta Hikiältä (saunalta) klo 19. Juosta saa omaan tahtiin! Rohkeasti mukaan. Lenkki järjestetään yhdessä Satakuntalaisen Osakunnan kanssa. Lenkin jälkeen tarjolla on eväitä ja lämmin sauna.

2. Teeilta tiistaisin
Osakunnan kerhot ja valiokunnat järjestävät teeiltoja Aulangossa tiistaisin klo 19 alkaen. Tervetuloa nauttimaan pienestä purtavasta ja muiden osakuntalaisten seurasta.

3. Pelikerhon peli-ilta keskiviikkoisin
Pelikerho kokoontuu klo 18 Aulankoon pelaamaan lautapelejä. Tänä vuonna lautapelivalikoima on tavallista laajempi Satakuntalaisen Osakunnan läsnäolon ansiosta.

4. Sählyä Kumpulassa keskiviikkoisin
Tervetuloa pelaamaan sählyä keskiviikkoisin klo 21 Kumpulan Unisportille! Mukana peleissä ovat myös Wiipurilainen Osakunta, Karjalainen Osakunta sekä Keski-Suomalainen Osakunta.

Ilmoittautumiset Joel Heikkilälle (050 300 7138). Kun olet ilmoittautunut, voit saapua omatoimisesti paikalle!

5. HoRes pienoispistoolivuorot peruttu loppuvuodelta
HoRes:in pienoispistoolivuorot ovat loppuvuoden tauolla johtuen radan täyteen tulevista laukausmääristä. Viikottaisia ammuntoja jatketaan taas tammikuussa. Lisätietoa pienoispistoolivuoroista saa ratamestarilta: ratamestari@hamalais-osakunta.fi

 

LUETTELO TULEVISTA TAPAHTUMISTA

27.-29.11. Pikkujouluristeily

3.12. Osakunta-appro
3.12. Viinikerhon glögimaistelu
6.12. Itsenäisyyspäivän sitsit
8.12. Juristikerhon UKK-ilmastoilta
18.12. Juristikerhon ekskursio Pykälän Spexin näytökseen